ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ : ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΡΕΜΒΙΑΚΟΣ 2011 - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ

2/15/2015 10:56:00 μ.μ.
Τρομερά πράγματα στο Ενωσιακό γήπεδο της Ξάνθης οπού στα πλαίσια της18ης αγωνιστικής ο Ρεμβιακός 2011 υποδέχτηκε τον Ατρόμητο Χρύσας με το παιχνίδι να διακόπτεται στο 85’ και ενώ το σκορ ήταν 4-9!
Κι όμως αντί να μιλάμε για ποδόσφαιρο σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με 13 γκολ, το ποδόσφαιρο ήταν το τελευταίο πράγμα που απασχόλησε όσους βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Όλα συνέβησαν στο 85’ όταν ο Νικάκης  βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα και με σουτ έκανε το 4-9, και αντί ο αρχηγός της Χρύσας να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε άρχισε το τρέξιμο μια και ξαφνικά είδε παίκτες αλλά και κόσμο των γηπεδούχων να αρχίζουν να τον κυνηγάνε με σκοπό να τον χτυπήσουν, με το που το αντιλήφθηκαν αυτό οι συμπαίκτες του έσπευσαν να μπουν ασπίδα στον συμπαίκτη τους, με την σύρραξη να μην αργεί να γίνει με τον διαιτητή Καραλευθέρη να διακόπτει το παιχνίδι. Μετά από κάμποσα λεπτά και την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και την εμφάνιση της αστυνομίας τα πράγματα ηρέμησαν ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων εξαφανίστηκαν μόλις είδαν την αστυνομία, με τον Νικάκη να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο κατάθεσης μηνύσεων.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στο φύλλο αγώνα και στις παρατηρήσεις των αρχηγών ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου σημείωσε και την λάθος υπόδειξη του βοηθού Παπαδόπουλου, που σήκωσε οφσάιντ από ελεύθερο! με τον διαιτητή Καραλευθέρη ευτυχώς να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί, με τον βοηθό μάλιστα στο τέλος του αγώνα να παραδέχεται το λάθος του στον προπονητή της Χρύσας Ιβάν Μίτεφ.
Όσον αφορά το παιχνίδι η λογική λέει ότι θα κατοχυρωθεί με 0-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ να σημειώσουμε πως στο σημείο που διεκόπη το παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν από μία κόκκινη, ενώ η Χρύσα αγωνιζόταν με 9 παίκτες μια και είχε έναν ποδοσφαιριστή τραυματία με τον προπονητή της Χρύσας να μην έχει άλλη αλλαγή. Πλέον η αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος θα κληθεί να αποφασίσει για την έκβαση του αγώνα ενώ η πειθαρχική επιτροπή για πιθανές τιμωρίες. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top