ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΜΦΙΡΟΠΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ , ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

2/06/2015 01:41:00 μ.μ.



Ο πρωτοπόρος Αριστοτέλης φιλοξενεί στον Καταχά τον πάντα επικίνδυνο Πιερικό Αστήρ του Κ. Αγιάννη με τις δυο ομάδες θα θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.
Οι γηπεδούχοι για να συνεχίσουν να διατηρούνται στην κορυφή για την πρωτιά και την πρώτη θέση στο παιχνίδι της ανόδου και οι φιλοξενούμενοι για το κυνήγι της 2ης προνομιούχου θέσης ή το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα στην 4άδα των ομάδων που θα μετέπειτα θα παίξουν για τις δυο επόμενες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη κατηγορία.

Οι δεύτεροι στη βαθμολογία «πόντιοι» , παίζουν στη Νέα Ζωή και θα έχουν φαινομενικά πιο εύκολο έργο απέναντι στη Δόξα Μοσχοχωρίου που βρίσκεται στην  ζώνη του υποβιβασμού κι αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα της Κατερίνης θέλει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου ενώ και οι φιλοξενούμενοι θα κάνουν την προσπάθεια ώστε να πάρουν κάτι από αυτό τον αγώνα ώστε να ενισχύσουν την προοπτική της παραμονής τους στην κατηγορία.

Ο Ταύρος Ελάφου που φιγουράρει στην 3η θέση του πίνακα, έχει δύσκολο έργο στο Σβορώνο με αντίπαλο την Αναγέννηση η οποία διαθέτει την εμπειρία και το σύνολο να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα που την υποτιμήσει.
Θα γίνει σίγουρα ένα ανοιχτό παιχνίδι το οποίο θα «γείρει» προς την ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και προς αυτήν που θα μπορέσει να τα εκμεταλλευτεί.

Ντέρμπι περιοχής στη Βροντού με τον τοπικό Όλυμπο να υποδέχεται τον Π. Μελά Κονταριώτισσας. Οι γηπεδούχοι είναι πιο ισχυροί και έχουν το προβάδισμα απέναντι στη φιλοξενούμενη ομάδα η οποία όμως στα τελευταία της παιχνίδια εμφανίζεται βελτιωμένη και ικανή για όλα σε κάθε αντίπαλη έδρα. Πρόκειται σίγουρα για ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες λόγω της ιδιαιτερότητας του ως τοπικό ντέρμπι και θα κριθεί στη διαχείριση και την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων.

Το ντέρμπι της Κατερίνης θα παιχτεί στο Β΄ΔΑΚ. Εκεί Άρης Κοκκινοπλιτών και Ελπίς Ανδρομάχης θα αναμετρηθούν σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι το οποίο είναι ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα. Ο Άρης έχει δείξει ότι ποιοτικά διαθέτει το σύνολο με το οποίο μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο στην κατηγορία και θα αγωνιστεί απέναντι στην Ελπίδα που ενισχύθηκε στη μεταγραφική περίοδο και αγωνιστικά έχει τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά σε όποιον τους δώσει το δικαίωμα.

Ατρόμητος Κατερίνης και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έχουν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν στο Μυλαύλακο τη νίκη, για την οποία «καίγεται» ο πρώτος και είναι πιο «χαλαρός» ο δεύτερος. Και τα δυο αυτά στοιχεία όμως προσδίδουν μια διαφορετική προσέγγιση για την κάθε ομάδα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και την προσπάθεια για τη νίκη, αφού από τη μια το πάθος των γηπεδούχων θα παλέψει με την ηρεμία των φιλοξενουμένων.

Κάπως έτσι και το παιχνίδι του Δία με την Πίνδο στο Δίον αφού οι γηπεδούχοι αγωνιστικά και βαθμολογικά δείχνουν ότι έχουν το επάνω χέρι από την ομάδα του Αγιάννη. Αυτό όμως που κάνει το παιχνίδι ανοιχτό και δίχως βάσιμη ή εύστοχη πρόβλεψη, είναι η φιλότιμη και αξιέπαινη προσπάθεια των φιλοξενουμένων που ξεπέρασαν μέσα από τα αποτελέσματα το -10 με το οποίο ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το «τομάρι» τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος κι ότι είναι ικανοί για όλα.

Αμφίρροπο δείχνει και το παιχνίδι στα Φωτεινά. Εκεί ο τοπικός Ορφέας θέλει όσο τίποτα τους βαθμούς της νίκης ώστε να παραμείνει ζωντανός στο παιχνίδι της σωτηρίας και παίζει απέναντι στον Διγενή Αλωνίων που αποδεδειγμένα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε εύκολες αλλά και σε δύσκολες έδρες.

Σίγουρα πρόκειται για ένα κλειστό παιχνίδι όσον αφορά το αγωνιστικό του κομμάτι και παράλληλα ανοιχτό σε προβλέψεις.

pieriasport.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top