ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟ 2014 , Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 2014

12/30/2014 09:29:00 μ.μ.
Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της ΕΠΣΑ για το 2014,με αρκετές εκπλήξεις και ανακατατάξεις.Ας τα δούμε αναλυτικά... 
 
  
                 Α'κατηγορία(14η αγ.)
                 1ος όμιλος

Το Ηράκλειο πέτυχε μία ακόμη νίκη επί του Χαιδαρίου με 3-0,με όλα τα γκολ στο 1ο ημίωρο.

Ξέφυγε έτσι 7 βαθμούς από τους διώκτες του,αφού ο Φωστήρας Ηλιούπολης ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από την Ηλιούπολη 0-1,και το Χαλάνδρι παραχώρησε 1-1 στο Καματερό.
Ο Πανερυθραικός συνέχισε την ανοδική του πορεία κερδίζοντας 1-0 τον Θρίαμβο.

Σημαντικό διπλό είχαμε από την Αγ.Ελεούσα(1-2 στον ΑΟ Περιστερίου),ενώ τα Σούρμενα νίκησαν άνετα 2-0 τον ουραγό Εθν.Αστέρα.
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Λιοσίων και μάλιστα εκτός έδρας με 3-2 επί του Παλ.Φαλήρου,ενώ τεράστιο διπλό για τον Ηφαιστο Περιστερίου με 3-0 επί του Αγ.Δημητρίου.



                  2ος όμιλος


Αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας,αφού η Αγ.Παρασκευή νίκησε 3-0 τον Αγ.Ιερόθεο και πέρασε πρώτη,αφού το Αιγάλεω νίκησε 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης και παραμένει αήττητο.

Ο Χολαργός επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας 2-1 εκτός έδρας τον ουραγό και χωρίς νίκη Ακάδημο,ενώ η Διάνα ήταν η νικήτρια του τοπικού ντέρμπι επί του Χαραυγιακού με 2-1.
Σημαντικό 2πλο της Θύελλας Αγ.Δημητρίου επί του Κολωνού με 1-0,ενώ Πεύκη και Αγ.Ανάργυροι έμειναν στο 1-1.

Η Ελπίδα ηττήθηκε στην έδρα της από τον ΠΑΟ Ρούφ με 0-1 και μπήκε πλέον σε μεγάλες περιπέτειες,ενώ 1-1 έληξε το ματς Ιάσονας-Δόξα Βύρωνα.


                  Β'κατηγορία(12η αγ.)


Ηττα-σοκ εντός έδρας για τον Αγ.Θωμά από την Κορωνίδα με 2-3,με αποτέλεσμα να πέσει από υξν κορυφή,όπου πλέον βρίσκονται Ειρήνη Πετρούπολης(3-1 εκτός τον Ατλαντα Κυψέλης)και Αφοβος(3-2 τον Κένταυρο Βριλ.).

Ο Αθηναικός νίκησε 2-1 τα Ιλίσσια 2004 σε επεισοδιακό ματς,ενώ ήττα-σοκ υπέστη ο ΓΣ Καισαριανής μέσα στην έδρα του από την Χρυσούπολη με 0-1.
Στο 1-1 έμεινε ο Φοίνικας Περιστερίου εκτός έδρας με τον ουραγό Πήγασο Πατησίων,το φορμαρισμένο Καλαμάκι συνέτριψε 4-1 εκτός έδρας την ΑΕ Γλυφάδας και ο Ηρακλής Περιστερίου νίκησε 2-1 το Κουκάκι.


               2ος όμιλος


Η Λυκόβρυση νίκησε εύκολα 3-0 τον Αστέρα Εξαρχείων και πέρασε στην κορυφή,αφού τα Πετράλωνα έχασαν στην έδρα τους από τον Αττικό με 1-2.

Ο Θρίαμβος Χαιδαρίου συνέτριψε 4-0 τον Κρόνο Αθηνών και διατήρησε την επαφή του με τις προνομιούχες θέσεις,όπως και η Αλσούπολη που νίκησε 2-1 τα Μελίσσια.
Μεγάλο εκτός έδρας 2πλο του Απόλλωνα Χαλανδρίου με 2-1 επί της Αρμενικής,ενώ εντυπωσιακός ο Κεραυνός Αγ.Βαρβάρας νίκησε 4-1 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης.

Ο Αγιαξ Ταύρου νίκησε 2-1 τον ουραγό Φωστήρα Καισαριανής,ενώ πολύτιμη νίκη με 3-1 πέτυχε ο Γκυζιακός επί της ΑΕ Περιστερίου.



                3ος όμιλος



Ισοπαλίες εκτός έδρας με 1-1 για τους 2 συμπρωτοπόρους Παπάγο και Μικρασιατικό με Ατρόμητο Χαλανδρίου και Ερμή Ηρακλείου αντίστοιχα.

Ετσι μείωσαν στους 2 βαθμούς τη διαφορά ο εντυπωσιακός τον τελευταίο καιρό Βοτανικός(2-1 εκτός την ουραγό Κηπούπολη) και η Τερψιθέα που νίκησε εκτός έδρας  στο ντέρμπι τον Αρη Πετρούπολης σε ένα επεισοδιακό ματς με 4 αποβολές.
Ο Αστέρας Ζωγράφου νίκησε 3-1 τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου,ενώ Ανθούπολη και Παράδεισος έμειναν στο 0-0.

Σημαντικό 2πλο για την Ελευθερούπολη με 1-0 επί της Λαύρας,ενώ η Αμιλλα νίκησε 2-0 τον Αίμο Πετρούπολης.



                Γ'κατηγορία(11η αγ.)
                1ος όμιλος 

Η Πέρα Κλούμπ νίκησε τον Διαγόρα Αιγ. με 2-0 και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον 2ο που είναι πλέον ο Πανιώνιος Καισαριανής που νίκησε εύκολα εκτός 4-0 το Δάσος,και εκμεταλλεύτηκε τη νίκη του ΑΟ Ιλίου επί των Βριλησσίων με 1-0.
Ο Κεραυνός Πετρούπολης έχασε 2-1 εκτός από τον ΠΟΨ και έμεινε λίγο πίσω,ενώ τα Πατήσια νίκησαν 1-0 τη Δάφνη Αθηνών.

Ο Κεραμεικός νίκησε την ΑΕ Ιλίου 1-0,ενώ εντυπωσιακός ο Ηρακλής Πετρούπολης συνέτριψε 4-0 τον Ολυμπιακό Κυψέλης.


                 2ος όμιλος


Ο Τριφυλλιακός νίκησε τους Αμπελόκηπους στο ντέρμπι με 1-0 και έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος,υποχρεώνοντας τους αντιπάλους του στην πρώτη φετινή ήττα.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Ορφέα Αιγάλεω με 4-2 επί του Αετού Καλλιθέας,ενώ ο Αρίωνας νίκησε 3-2 τα Ταταύλα.

Ισόπαλα έληξαν τα ματς Γαλαξίας-Ιπποκράτης 0-0 και Κρόνος Αιγάλεω-Νεοπεντελικός 3-3,ενώ η ΑΕ Αιγάλεω νίκησε εύκολα 5-1 τον Αίαντα Αθηνών.

Το ρεπό της έκανε η Αναγέννηση Πετρούπολης.



                  3ος όμιλος


Ο Ατταλος νίκησε δύσκολα 3-2 το Μαρούσι και παρέμεινε πρώτος και αήττητος,ενώ ξέφυγε 4 βαθμούς από τον Αρη Χολαργού που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον  Βύρωνα,αλλά διατήρησε το αήττητο.

Ο Αρης Βύρωνα συνέτριψε 6-0 την Ιεράπολη και ο Χαλκηδονικός νίκησε εκτός έδρας 3-2 τον ΑΟ Κωφών και διατήρησε το εκτός έδρας απόλυτο στις νίκες!
Ο Υμηττός νίκησε στο ντέρμπι 1-0 τη Νέα Σμύρνη,ενώ η Νίκη Αλίμου νίκησε 2-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας και η Κηφισιά 2010 νίκησε 4-1 τη Θύελλα Περιστερίου.


                  4ος όμιλος


10 στα 10 για το ασταμάτητο Γαλάτσι που διέλυσε εκτός έδρας 6-0 τον Απόλλωνα 2006.

Η Κοψαχείλα νίκησε 2-0 τη Νέα Ζωή,η ΑΕ Μεταμόρφωσης  νίκησε 1-0 τον Προμηθέα και ο Πανιησειακός εκτός 2-0 τα Πράσινα Πουλιά.
Ο Λαρισαικός επικράτησε 1-0 επί του Παγκρατίου,η Αθηναίδα συνέτριψε 5-1 τον Απόλλωνα Περιστερίου και ο Πλάτωνας νίκησε 1-0 εκτός την Τόλμη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top