ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ Η ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

12/30/2014 09:21:00 μ.μ.
Πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί η ΑΕ Περάματος στον 1ο όμιλο της Α'κατηγορίας της ΕΠΣΠ,αφού μετά την 14η σγωνιστική,βρίσκεται στην 3η θέση.
Για αυτή την πορεία,αλλά και γενικότερα για την ομάδα,μίλησε στο Τopiko24.gr-NFstudiosports ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παπαρούνης,που μας είπε τα εξής:
“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας.Οχι μόνο από τα αποτελέσματα και τη βαθμολογική συγκομιδή,αλλά κυρίως από την εικόνα της ομάδας μέσα και έξω από το γήπεδο,και από τον τρόπο λειτουργίας όλου του συλλόγου.

Εχουμε καταφέρει με μια πολύ νεανική ομάδα να είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας,πίσω από 2 πολύ μεγάλα σωματεία,σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο.Δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους μας,αλλά δεν μπορούμε παρά να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Η φιλοσοφία μας ήταν ξεκάθαρη από την αρχή.Αποφασίσαμε να δουλέψουμε με νέα παιδιά,από τα οποία είμαι πολύ ικανοποιημένος,τόσο από την αγωνιστική τους εικόνα,αφού αφομοιώνουν πολύ εύκολα αυτά που τους ζητάω,όσο και από τη συνέπεια τους στη δουλειά που κάνουμε.Είναι χαρακτηριστικό πως στις προπονήσεις είναι πάντα πάνω από 20 ποδοσφαιριστές.
Θα πρέπει να σημειώσω την πολύ σημαντική παρουσία των τριών πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών,του Αντώνη Τσαγγάρη,του Κώστα Κωνσταντακόπουλου και του Δημήτρη Πρέκα,που έχουν σπουδαία συμβολή στην πορεία της ομάδας και αποτελούν τις κολόνες της,όχι μόνο με την αγωνιστική παρουσία τους,αλλά και με τον τρόπο που βοηθάνε τα νέα παιδιά της ομάδας,λειτουργώντας τόσο μέσα στο γήπεδο,όσο και στα αποδυτήρια σαν πραγματικοί αρχηγοί.

Είναι πολύ σημαντική η  βοήθεια του γυμναστή της ομάδας Λουκά Ντούσκου,αλλά εξίσου σπουδαία είναι και η συμβολή της διοίκησης,που είναι πάντα δίπλα μας και προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις που έχει,για το καλό της ομάδας”.

Για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Προοδευτική,ο Νίκος Παπαρούνης μας είπε:
“Σεβόμαστε απόλυτα το ιστορικό σωματείο της Προοδευτικής,με το οποίο δεν μας χωρίζει τίποτα,πέρα από τα 90' του αγώνα.Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις,και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Οπως μας είπε ο έμπειρος κόουτς,σεβόμενος και κατανοώντας απόλυτα τις δύσκολες συνθήκες της εποχής(ακόμα δυσκολότερες στο Πέραμα),δεν ζήτησε μεταγραφές.

Αποκτήθηκε πάντως ο 18χρονος αμυντικός μέσος Καρακώστας από τον Καραβά,ενώ παίχτης της ομάδας(εκτός από γυμναστής τερματοφυλάκων)είναι πλέον ο πολύπειρος Στράτος Λολέας που έπαιζε στον Κεραυνό Αγ.Βαρβάρας.
ΠΗΓΗ  :topiko24.gr/Θανάσης Ζαχάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top