Σε ρυθμούς Αποκριάς, διεξάγεται αύριο το απόγευμα (3μ.μ.) η 19η αγωνιστική για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, όπου θα ήταν μια καλή ερώτηση για το ποιες ομάδες θα ντυθούν καρναβάλια. Πολλά τα ενδιαφέροντα παιχνίδια, τόσο για την μάχη της κορυφής, όσο και για αυτή της παραμονής, με τα τελευταία νέα πριν την σέντρα να είναι:

Άρης: Αποστολή με 18 παίκτες, μέσα και ο Καλογέρης

Με την απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων (15:00), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Όπως ενημέρωσε το arisfc.gr: «Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας) που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Φυσέκης, Μπαϊμάκης, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Σανιά, Φερνάντες, Σουνάς, Λιόλιος, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Καλογέρης, Γκόλιας, Νάκας, Λιόνης, Σταυρόπουλος».

Στους Καβαλιώτες; Ντέρμπι με φόντο την παραμονή στο Κοκκινόχωμα

Το δεύτερο σερί τοπικό ντέρμπι για τον 2ο γύρο του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής
διεξάγεται αύριο στο Κοκκινόχωμα. Το τοπικό Βυζάντιο υποδέχεται τον γείτονα του
Ορφέα Ελευθερούπολης και η νίκη είναι μονόδρομος για τους δύο συλλόγους.
Το Βυζάντιο έχει στο πάγκο τον Δημήτρη Μαγκαφίνη, που γνωρίζει καλά τον αντίπαλο του αφού μέχρι πριν 20 μέρες ήταν στο πάγκο του.
Στο στρατόπεδο του Ορφέα, ο Παντελής Στυλιανού έχει απόντες τους τιμωρημένους Γ. Τσίτσι και Ν. Τριανταφυλλίδη.
Ο ΑΟ Καβάλας ταξιδεύει στην Αρναία για την αναμέτρηση με τον τοπικό Απόλλωνα και μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα τον κρατήσει στις κορυφαίες
θέσεις.
Ο Άρης Ακροποτάμου παρατάσσεται κομπλέ στην κόντρα με τον Καμπανιακό και θα
προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί του ώστε να απομακρυνθεί από την ζώνη
παραμονής. Επιστρέφουν από τιμωρία οι Σεφερίδης και Γουάνγκ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Μονόδρομος η νίκη το Σάββατο με Καστοριά

Μια νέα αρχή θέλει να κάνει η Αναγέννηση Γιαννιτσών, αρχή;  γινομένης με το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καστοριά. Η ομάδα του Αντώνη Σαπουντζή θέλει νίκη και μόνο νίκη για να ξαναμπεί  στην μάχη της παραμονής. Ο εδεσσαίος τεχνικός που μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Χατζηστεφάνου, Βασιλειάδη, Λυσίτσα, ενώ επανέρχεται ο Ουζούνης.
Το παιχνίδι θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης και θα γίνει το Σάββατο στις 3μ.μ.
Χωρίς Μηλιάτη στα Γιαννιτσά η Καστοριά
Ανέβηκαν οι ρυθμοί στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, καθώς σε αρκετές δυνατές μονομαχίες το πάθος ξεχείλιζε.
Μετά τη καθιερωμένη προθέρμανση οι παίκτες επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής με τη μπάλα, για να ακολουθήσουν τελειώματα φάσεων γύρω από τις δύο εστίες και εν συνεχεία να ολοκληρώσουν μέσα από το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα στο μισό χώρο του γηπέδου.
Μέσα σε κλίμα ομόνοιας και ομοβροντίας το τεχνικό τιμ γνωστοποίησε ρεπό για τη Παρασκευή σε μια κίνηση αποφόρτισης τη παραμονή του αγώνα.
Ως εκ τούτου το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν και σύσσωμη η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιαννιτσά.
Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές με εξαίρεση το νεαρό άσο Βασίλη Μηλιάτη, καθώς ο 18χρονος μέσος -με συμμετοχή σε όλα τα μέχρι σήμερα παιχνίδια- συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη ποινή του.

Με τον Άκη Πατσίδη ο Έβρος στον Φιλώτα
Με τον Ακη Πατσίδη στο πάγκο, προπονητή τερματοφυλάκων, ο Έβρος Σουφλίου  αναχώρησε για τον αυριανό αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα …ύστερα από την παραίτηση του Αραμπατζή, ο οποίος την Πέμπτη αποχαιρέτησε τους παίκτες του Έβρου, καθώς επέστρεψε η ομάδα για πρώτη φορά μετά τις πλημμύρες στο δημοτικό Στάδιο Σουφλίου και πραγματοποίησε ύστερα από το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας πρόγραμμα με χαλαρωτικές ασκήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σταυρινού Απόστολο. Στο γήπεδο ήταν και ο πρώην πλέον προπονητής του Έβρου Σουφλίου Αραμπατζής Γιώργος που χαιρέτησε τους συνεργάτες του, τους ανθρώπους της ομάδας, τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και αποχώρησε από το γήπεδο.
Στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook έγραψε: «Έκλεισε σήμερα (προχθές) στην πράξη η μεγαλύτερη σελίδα της αθλητικής μου ζωής. Μιας ζωής, που σε καμία περίπτωση, όταν ξεκίνησε πριν 6 χρόνια δεν φανταζόμουν ότι θα εξελιχθεί σε πάθος, αναγνώριση, σεβασμό, αγάπη. Και λέω στην πράξη, γιατί η καρδιά κι η ψυχή μου θα είναι πάντα εκεί… Εκεί που είναι το «σπίτι» μου. Ευχαριστώ για όλα  ΣΟΥΦΛΙ και για άλλη μια φορά στις δυσκολίες ας απαντήσουμε με άλλες…κι άλλες…κι άλλες επιτυχίες. Εις το επανιδείν!!! ΕΒΡΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΒΡΟΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ».

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κάλεσμα στους φιλάθλους

Ολοκληρώθηκε και  η προετοιμασία της Θύελλας Φιλώτα  για το εντός έδρας ματς με τον Έβρο Σουφλίου. Η διάθεση όλων  ανεβασμένη και η πίστη μεγάλη για επιστροφή στις επιτυχίες.
Κάλεσμα στους οπαδούς της απηύθυνε η Θύελλα Φιλώτα  προκειμένου να την σπρώξουν στη νίκη απέναντι στον Έβρο Σουφλίου  που θα την κρατήσει ψηλά στην βαθμολογία .
Στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα, η παρουσία όλων των φιλάθλων στο γήπεδο είναι απαραίτητη. Η ομάδα  χρειάζεται την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του Φιλώτα αλλά και της Φλώρινας γενικότερα   για να επιτευχθεί ο στόχος της.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (21/2, 15.00):

Άρης- Ηρακλής Αμπελοκήπων
Διαιτητές: Φωτιάς, Δεμερτζής Χ., Δεμερτζής Ν. (ΕΠΣ Πέλλας)

Δόξα Δράμας – Εθνικός Αγιονερίου
Διαιτητές: Παλιούρας, Νταβέλας, Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Άρης Ακροποτάμου- Καμπανιακός 
Διαιτητές: Δράγκος, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καστοριά
Διαιτητές: Τσαπάρας, Γκαϊταντζής, Ζιγκερίδης (ΕΠΣ Σερρών)

Βυζάντιο- Ορφέας Ελευθ/λης
Διαιτητές: Κουμπαράκης, Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης), Κουλά (ΕΠΣ Ξάνθης)

Απόλλων Αρναίας- ΑΟ Καβάλας
Διαιτητές: Βρέσκας, Γιάντσης, Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Πανσερραϊκός- Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Παπαργυρίου, Γιαμούζης, Θεοδώρου (ΕΠΣ Πιερίας)

Θύελλα Φιλώτα- Έβρος Σουφλίου
Διαιτητές: Μάντζιος, Αντωνίου, Θανασιάς (ΕΠΣ Ηπείρου)

Ορίστηκαν οι ημιτελικοί κυπέλλου στην Γ” Εθνική

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Γ” Εθνικής.
Τα ζευγάρια είναι Κηφισιά-Εθνικός (14:45), Τρίκαλα-Δωτιέας Αγιάς (14:45).

Σήμερα ορίστηκαν και οι διαιτητές

Το ματς Κηφισιά-Εθνικός θα σφυρίξει ο Μανούχος (Αργολίδας) με βοηθούς τους Νάκο (Δ. Αττικής), Οικονόμου (Δ. Αττικής) και το Τρίκαλα-Δωτιέας Αγιάς ο Λυμπούδης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Αινάλη (Μακεδονίας), Μιχαηλίδη (Μακεδονίας).