ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΓΟΣ 4-2 ΤΟΝ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ

2/20/2015 07:49:00 μ.μ.
Σε κακό δαίμονα του Α.Ο Μυκόνου έχει εξελιχθεί ο Πάγος, με την ομάδα του Ηλία Ξενικάκη να παίρνει εύκολο «τρίποντο»
για την 13η αγωνιστική του Α ομίλου. Τρία γκολ ο Χούρος… με 9 παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Μύκονος. Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Ηλία Ξενικάκη.
Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Πάγος δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Α.Ο Μυκόνου και στο πρωτάθλημα, με την ομάδα της Σύρου να παίρνει τη νίκη με 4-2.
Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Πάγου επί της Μυκόνου, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη-πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Σύρου έφτασε τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Ο Πάγος προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Ρούσσος Κάρολος και Χούρος στο 25ο και 31ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 51΄ ο Χούρος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας το 3-0 για τον Πάγο.
Ο Α.Ο Μυκόνου μείωσε στο 77΄ με τον Μπαλή. Δυο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Χούρος έκανε το «χατ τρικ» (79΄), με την ομάδα της Μυκόνου να μειώνει σε 4-2 στο 83ο λεπτό με γκολ του Μυρτινά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες. Ο τραυματισμός του Πανέτα (είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές) και οι απευθείας κόκκινη του Μυρτινα για σκληρό μαρκάρισμα άφησαν την ομάδα της Μυκόνου με δυο παίκτες λιγότερους λίγο πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα

Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Αραγιάννης, Ρούσσος Κ, Ξένος, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος (Ρούσσος Ν 73΄), Ρούσσος Γ (Παράβαλος 76΄), Ρούσσος Κ (Ζαφειρας 62΄), Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top