ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

2/20/2015 07:28:00 μ.μ.
Βόμβα στο πρωτάθλημα της πρώτης Κατηγορίας του Πειραιά και συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης επέβαλλε εκτός των άλλων, ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Προοδευτική από το τρέχον πρωτάθλημα, αφού τη θεώρησε υπαίτια για τα γεγονότα που διεξήχθησαν στο ματς Αετός Κορυδαλλού-ΑΠΟ Κερατσινίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Πειραιά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό ( Φύλλο Αγώνα-Έκθέση Παρατηρητή αγώνα,  Ιατρικές γνωματεύσεις του τραυματισμού ποδοσφαιριστών του σωματείου Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, την έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Πειραιά με το υπ΄ αρ. έγγραφο της 1003/2/18/3/22-ε΄, την ενημέρωση της ΕΠΟ/Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας & της Νομικής Υπηρεσίας) σε βάρος του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ο. καθώς  επίσης  την έγγραφη απολογία του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά τη λήξη   του αγώνα  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ    που έγινε στο γήπεδο  Κορυδαλλού  στις 8.2.2015 – φίλαθλοι με διακριτικά του σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ο. εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου, επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές, παράγοντες του σωματείου Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ποδοσφαιριστών του.

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ο. για παράβαση των άρθρων 14.παρ.2.& 7 . και  15 παρ. 6 του Πειθαρχικού Κώδικα  της Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ο. χρηματική ποινή 150 ευρώ  που διπλασιάζεται λόγω υποτροπής σε 300 ευρώ και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών( 3) βαθμών από την βαθμολογία του πρωταθλήματος  Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας( 1ος όμιλος) της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ στο οποίο  συμμετέχει κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 το σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ο.( άρθρα 15 παρ.8α.& 15παρ. 8 στ. του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

* Η Π. Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΚΗ Ν.   ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς   και το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτόν παραπτώματα, ήτοι μετά την  λήξη  του αγώνα   ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ    που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ στις 8.2.2015-  συμμετείχε σε επεισόδια που είχαν αποτέλεσμα τραυματισμών αντιπάλων ποδοσφαιριστών.  Επιβάλλει στον κ. ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΚΗ Ν. ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ποινή  απαγόρευσης συμμετοχής από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για  δύο (2) μήνες και χρηματική ποινή  100 ευρώ(άρθρα 12 παρ. γ.&15 παρ.8α. του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

* Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  καθώς   και την έγγραφη απολογία του   και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια  του αγώνα  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Π.Ο.ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ    που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 8.2.2015 -  Ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ χρηματική ποινή 100€ (άρθρο 15  παρ.8α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.)

* Η Π.Ε. αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ ΑΘ. μέλους Δ.Σ. του σωματείου Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ & του ΑΝΤ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ  ποδοσφαιριστή  του σωματείου Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ καθώς    επίσης την έγγραφη απολογία τους   και επειδή κρίνει ότι τελούσαν υπό κατάσταση δικαιολογημένης αγανάκτησης εξαιτίας της προηγηθείσας ιδιαίτερα σκληρής, βάναυσης συμπεριφοράς & τραυματισμός ποδοσφαιριστών των σωματείου Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ και του ιδίου του κ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ- μετά την λήξη του αγώνα  ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 8.2.2015, δεν τους επιβάλλει ποινή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top