ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΜΙΛΟ

2/16/2015 11:42:00 π.μ.
Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Νίκες για τους πρωτοπόρους

Συνεχίζεται η «μάχη» της κορυφής στον 1ο όμιλο, με τις τρεις πρώτες ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής η μία από την άλλην και κάθε Κυριακή να προσπαθούν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Ο Πανσερραϊκός που οδηγεί την κούρσα, επικράτησε 2-0 της Θύελλας Φιλώτα. Στην δεύτερη θέση, ο Άρης πέρασε με νίκη 1-0 από την έδρα του Εθνικού Αγιονερίου, ενώ η τρίτη Καβάλα επιβλήθηκε 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Επίσης, ξεχώρισαν οι αναμετρήσεις της Δόξας Δράμας που επικράτησε 1-0 στην Καστοριά επί των «γουναράδων», του Άρη Ακροποτάμου που κέρδισε 1-0 τον Ορφέα Ελευθερούπολης και του Απόλλωνα Αρναίας που επιβλήθηκε 1-0 του Έβρου Σουφλίου εκτός έδρας.
Τέλος, στα άλλα δυο παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε 2-1 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ Καμπανιακός και Ηρακλής Αμπελοκήπων αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ 2 – 0
 
Του έβαλε δύσκολα η Θύελλα

ΣΕΡΡΕΣ:
Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ 2-1, ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πολύ καλής φέτος Θύελλας Φιλώτα, στην παρθενική της παρουσία σε εθνική κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι είχαν απέναντί τους μία καλοστημένη ομάδα από το Νίκο Παπανώτα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Αμπατζίδη, που απεσώβησε σίγουρα τέρματα, ενώ απόκρουσε και πέναλτι. Στην επανάληψη όμως ο Πανσερραϊκός πίεσε περισσότερο και σε δέκα λεπτά πέτυχε τα δύο τέρματα της νίκης του μένοντας ταυτόχρονα στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το φιλμ του αγώνα
14΄Σέντρα από τον Ναουμτσέφσκι, η κεφαλιά του Γαϊδαρτζή φεύγει μακριά από την εστία του Αμπατζίδη.
23’ Σέντρα Παπαστεργίου, νέα κεφαλιά του Γαϊδαρτζή και πάλι άουτ.
31’ Σέντρα – σουτ από τον Παπαστεργίου διώχνει εντυπωσιακά ο Αμπατζίδης σε κόρνερ.
35’ Ανατροπή μέσα στην περιοχή του Φιλώτα του Γαλκτερού, το πέναλτι εκτελεί ο Σιάκκας στο κέντρο της εστίας, αλλά διώχνει με τα πόδια ο Αμπτζίδης, αποσοβώντας το 1-0.
41’ Απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον σπεσιαλίστα Ζαρογιάννη, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παλιούρα.
51’ Σέντρα του Παπαστεργίου, κεφαλιά από τον Γαϊδαρτζή, μπλοκάρει ο Αμπατζίδης.
57’ Εκτέλεση φάουλ από τον Ολίσε, πρώτη κεφαλιά του Σιάκκα, από κοντά ο Γαϊδαρτζής κάνει το 1-0.
65’ Σέντρα του Ναουμτσέφσκι, κεφαλιά από τον Σιάκκα, στο «Γ» αποκρούει ο Αμπατζίδης.
67’ Σέντρα από τον Ναουμτσέφσκι, με προβολή ο Παπαστεργίου το 2-0.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Δραγάτης, Μαλανδρής και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ολίσε, Τσιμίκας, Μουτεσίδης (46΄Μπονέρης), Ναουμτσέφσκι (80’ Ασλανίδης), Παπαστεργίου, Γαϊδαρτζής (85΄Γκόγκας).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας):Αμπατζίδης, Σιμηχανίδης, Κιοσκερίδης (76’ Ανδρεάδης), Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Μουρατίδης (68’ Βλαδίκας), Σιδηρόπουλος Χ., Ζηνόβιος, Ζαρογιάννης (52’ Κόλα), Μαρκόπουλος.
Βασιλακάκης: «Μας απελευθέρωσε το πρώτο γκολ»

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Πανσερραϊκού στο β’ ημίχρονο, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «λιονταριών» Κώστας Βασιλακάκης χαρακτηρίζοντας όλους τους αγώνες στην συνέχεια του πρωταθλήματος «τελικούς». Αναλυτικά:
«Πετύχαμε άλλη μια σημαντική και δίκαιη νίκη. Ο Φιλώτας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε στην κόντρα επίθεση να μας απειλήσει. Μπήκαμε δυνατά και αποφασιστικά, όμως ενώ μπαίναμε στην περιοχή δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο β’ μέρος παρουσιαστήκαμε πιο ήρεμοι, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και το 1-0 μας έδωσε αυτοπεποίθηση καθώς απελευθέρωσε τους παίκτες μου στη συνέχεια με αποτέλεσμα να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Πιστεύω ότι όλα τα ματς είναι “τελικοί” για μας και θα δώσουμε τη μάχη μας μέχρι το τέλος».

Νίκος Παπανώτας: «Παίξαμε στα ίσα για 65 λεπτά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα, Νίκος Παπανώτας. Αναλυτικά:
«Έγινε ένα ματς αντάξιο της δυναμικότητας των δύο ομάδων. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του Πανσερραϊκού και προσπαθήσαμε να τα περιορίσουμε. Μέχρι να δεχθούμε το 1-0 πιστεύω ότι ανταπεξήλθαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν συμφωνώ με τον κ. Βασιλακάκη στο ότι κλειστήκαμε πίσω. Νομίζω ότι δεν κλειστήκαμε, αντίθετα προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά δώσαμε βάρος στην λειτουργία της άμυνας που τα πήγαμε πολύ καλά. Έτσι καταφέραμε να μην μπορεί να βγάλει συνεργασίες ο αντίπαλος και να μη μας απειλήσει ιδιαίτερα. Πιστεύω ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Πανσερραϊκός ήταν μια κακή εκτίμηση της φάσης του διαιτητή, ενώ θεωρώ ότι στη φάση την δική μας υπήρχε καθαρή περίπτωση.
Στο β’ ημίχρονο θεωρώ ότι στο πρώτο γκολ είχαμε μια αδράνεια μεταξύ επόπτη και διαιτητή διότι ο επόπτης σήκωσε οφ-σάϊντ ενώ ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ με το οποίο ήρθε το γκολ. Στη συνέχεια έκανα αλλαγές για να προφυλάξω κάποιους παίκτες μου οι οποίοι ήταν στο όριο καρτών. Πιστεύω ότι μέχρι το 65’ κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό για την δίκαιη νίκη που πέτυχε και του εύχομαι τα καλύτερα».

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  0 – 1
 
Λύτρωση από την άμυνα

ΚΙΛΚΙΣ:
Σκούρα τα βρήκε ο Άρης στο Κιλκίς κόντρα στον Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Και χρειάστηκε ένα γκολ από τον κεντρικό αμυντικό του τον Φερνάντες στο 78’ για να κερδίσει με 1-0 και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.
Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν σίγουρα ο διαιτητής Τσέτσιλας (Γρεβενών), ο οποίος με τις αδικαιολόγητες, κατά του Άρη, αποφάσεις του κόντεψε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι.
Σε γενικές γραμμές οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ φάνηκε να μην πετυχαίνει το… πείραμα της χρησιμοποίησης των Ν’ Λουντούλου και Πόι στην επίθεση. Είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται να παίζει ένας επιθετικός περιοχής.
Τέλος καλό, όλα καλά πάντως για τον Άρη, που δεν έθελξε με την απόδοσή του, αλλά πήρε αυτό που ήθελε.
Το παιχνίδι καρέ – καρέ
5’ Πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη του Άρη με την σέντρα του Πόι να μπλοκάρει ο Καλογεράκης.
12’ Γύρισμα του Παπαδόπουλου, πλασέ του Πόι με την μία η μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Καλογεράκη.
21’ Σέντρα Παπαδόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, σκαστή κεφαλιά του Καλογέρη, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τεντώνη.
22’ Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία με τον Τεντώνη να αποκρούει με υπερένταση ένα γύρισμα του Παπαδόπουλου που είχε αποδέκτη τον Πόι.
31’ Ο Καλογέρης σκόραρε με το κεφάλι, αλλά ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ.
43’ Φάουλ του Σουνά ο Πόι κατάφερε από το μισό μέτρο να στείλει την μπάλα εκτός εστίας.
49’ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τεντώνη.
55’ Εξαιρετικό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή του Φερνάντες και η μπάλα στα δίχτυα του Τεντώνη, 0-1.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών), Ιωαννίδης (Κοζάνης) και Στεφούδης (Γρεβενών).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Kαλογεράκης (16’ λ.τ. Τεντώνης), Μπουζούρας, Γκέληνος, Μιλκούδης, Λουϊζίδης Χ., Γαλάνης, Δημητρακόπουλος (70’ Αμπάνης), Στεφανίδης (78’ Γραικός), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης, Πτηνόπουλος.
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σ. Ντρομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Σαμαράς, Φερνάντες, Λιόλιος, Γεωργιάδης, Σουνάς (68’ Νάκας), Σανιά, Καλογέρης, Παπαδόπουλος (74΄Κωνσταντινίδης), Πόι (90’ Καπνίδης), Ν’ Λουντούλου.

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  2 – 0
 
Έκανε το καθήκον της

ΚΑΒΑΛΑ:
Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0) ο ΑΟΚ επικράτησε  το μεσημέρι των Γιαννιτσών. Δεν χάρηκε την νίκη του. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο στο τέλος ήταν επηρεασμένη από αυτό που συχνά λέμε «τα άλλα αποτελέσματα». Ο ΑΟΚ κέρδιζε αλλά τόσο Πανσερραϊκός όσο και ο Άρης έβαζαν γκολ «ξεκολλώντας» από το 0-0 που έδινε ελπίδες στην ομάδα μας. Κακά τα ψέματα, ο ΑΟΚ εκτός από τις δικές του νίκες έχει μεγάλη προσμονή για τα «στραβοπατήματα» των άλλων. Χρειάζονται κι αυτά αλλά χθες οι δύο ομάδες που είναι πιο μπροστά από τον ΑΟΚ στη βαθμολογία νίκησαν. Επηρεάστηκαν κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας, αρκετά οι παράγοντες, σχεδόν καθόλου οι ποδοσφαιριστές που ως το 90 είχαν αλλού το μυαλό τους.
Το φιλμ του αγώνα
16’ Αντεπίθεση των Γιαννιτσών, σουτ του Καρακασόγλου λίγο άουτ. Ο διαιτητής δείχνει κόρνερ υποστηρίζοντας ότι η μπάλα αποκρούστηκε από τον Φιρινίδη.
22’ Σέντρα Μπρατσιάνι, τακουνάκι από κοντά του Παππά μπλοκάρει ο Σιμψέρης.
32’ Σουτ Κανούλα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής λίγο άουτ
34’ Σουτ του Παππά μέσα από την περιοχή αποκρούει ωραία ο Σιμψέρης
49’ Σέντρα σουτ του Σταματόπουλου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σιμψέρη
56’ Σουτ Παππά αποκρούει ο Σιμψέρης, η μπάλα κάνει μια μεγάλη καμπύλη και πάει στα δίχτυα 1-0
71’ Ωραία ατομική προσπάθεια του Κανούλα και πλασέ από κοντά και πλάγια 2-0
78’ Ωραίο σουτ Παρμαξίδη λίγο άουτ
88’ Σουτ Κανούλα απόκρουση του Σιμψέρη
89’ Σέντρα Παππά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπρατσιάνι με το «καλάμι» άουτ
90’ Πλασέ Αμβρόσιου Παπαδόπουλου μπλοκάρει ο Σιμψέρης
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης).
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ (Κ. Ανυφαντάκης): Φιρινίδης, Σταματόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μπάτζιος, Μρκτσιάν, (60’ Παρμαξίδης)Παππάς, Γαβριηλίδης (75’ Αμβρόσιος Παπαδόπουλος), Κανούλας, Μπαρέττας (75’ Κρυστάλης) Μπρατσιάνι.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αν. Σαπουντζής):           Σιμψέρης, Μπαμπαλής, Τζούρτζος, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης (67’ Κοροσιάδης), Τσαβός, (60’ Μπίνας), Καρασαββίδης, Μπάρμπας, Καπουσούζης (78’ Καραδήμος), Καρακασόγλου, Κιορτσής.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Αντώνης Σαπουτζής (προπονητής των Γιαννιτσών): Παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Για μας η προσπάθεια να σωθούμε αρχίζει την Κυριακή στο ματς με την Καστοριά. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να σωθούμε.
Κώστας Ανυφαντάκης (προπονητής ΑΟΚ): Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Ο αντίπαλος μας περίμενε στο μισό γήπεδο. Είχαμε υπομονή αν και δεν αλλάζαμε γρήγορα μέτωπα στην επίθεση. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ που βάλαμε. Ήδη σκεπτόμαστε το επόμενο ματς».

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ  0 – 1
 
Ήττα καταστροφή

Σταθμός ίσως αποδειχθεί το χθεσινό «διπλό» για τον Άρη Ακροποτάμου, ο οποίος με τη «χρυσή» αλλαγή του Άκη Βάβαλη, τον Βούλγαρο επιθετικό Στάνκο Γιόβτσεφ να σκοράρει στο 87′, επικράτησε στο επεισοδιακό παιχνίδι της Ελευθερούπολης του Ορφέα για τη 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής.
Φάσεις και γκολ
12′ Γύρισμα Θεοδωρίδη, ο Κουάνγκ προλαβαίνει σωτήρια τον Κυγάη.
21′ Φάουλ Κερμενίδη, κεφαλιά Θεοδωρίδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
28′ Σέντρα Βλάχου, άστοχη έξοδος Κοσμίδη, η μπάλα φτάνει στον Ζωγραφάκη, που με λόμπα στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
30′ Σουτ Τορεζάνι έξω από την περιοχή, άουτ.
44′ Μπαλιά Σολακίδη, ο Γκεοργκίεφ θα σουτάρει πάνω στον οσμίδη.
51′ Σέντρα Βλάχου, σώζει με αυτοθυσία ο Κοσμίδης, που θα πέσει στα πόδια του Γιαλαμή, όμως θα τραυματιστεί και θα αντικατασταθεί από τον Παγκάκη.
61′ Λάθος στη μεσαία γραμμή του Ορφέα, ο Βλάχος θα προχωρήσει και θα πλασάρει, με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι.
63′ Από βολέ του Κωνσταντάκου, ο Βλάχος γύρισε για τον Γιαλαμή, πρόλαβε και έκοψε με προβολή ο Αϊβάζης.
77′ Σουτ Γιαλαμή από το ημικύκλιο της περιοχής, στην αγκαλιά του Παγκάκη.
80′ Επαναφορά του Χιζανισβίλι, ο Σολακίδης από τη μικρή περιοχή και ολομόναχος, πιάνει στραβοκλωτσιά και χάνει μοναδική ευκαιρία για τον Άρη.
83′ Φάουλ Γκεοργκίεφ, τακουνάκι Παπαδόπουλου, εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
87′ Απευθείας φάουλ Παπαδόπουλου, χάνει ο Παγκάκης και από κοντά ο Γιόβτσεφ με προβολή δίνει μεγάλη νίκη στον Άρη (0-1).
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Μελιτζανίδης, Γιάντσης και Κελεσίδης (Ημαθίας).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Π. Στυλιανού): Κοσμίδης (55’ λ.τρ. Παγκάκης), Κεχαγιάς, Ουζούνογλου, Αϊβάζης, Σκέντος, Τσίτσι, Τορεζάνι, Βανστάιν, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης (75’ Τριανταφυλλίδης), Κυγάης (87’ Βακιρτζής).
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ακ. Βάβαλης): Κωνσταντάκος, Κουάνγκ, Καμπερίδης, Ζωγραφάκης (57’ Χιζανισβίλι), Σεφερίδης, Σολακίδης, Βλάχος (90’ Ρετσινάς), Γκεοργκίεφ, Γιαλαμής (77’ Γιόβτσεφ), Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 2 -2
 
Μοίρασαν βαθμούς και εντυπώσεις

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:
Από ένα ημίχρονο είχαν στο χθεσινό παιχνίδι στη Χαλάστρα Καμπανιακός και Ηρακλής Αμπελοκήπων, με τις δύο ομάδες ν΄ αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες με 2-2. Να σημειωθεί, πάντως, πως οι «κυανόλευκοι» έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα.
Στον αγωνιστικό τομέα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν ν΄ ανοίξουν το σκορ στο 37΄ με τον Χιονίδη, μετά από σέντρα του Μαυρίδη, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ. Τελικά, ο Μαυρίδης έβαλε γρήγορα μπροστά την ομάδα του, όταν στο 41΄ με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με προσωπική ενέργεια «έγραψε» το 0-2. Στο 48’ ο διαιτητής έδειξε πως η μπάλα στο σουτ του Υψηλού βρήκε σε χέρι αμυντικού του Ηρακλή Αμπελοκήπων και έδωσε το πέναλτι στους γηπεδούχους, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο προαναφερθείς παίκτης, κάνοντας το 1-2. Στο 50΄ ο Κραγιόπουλος, από πλευράς των «κυανόλευκων», απέκρουσε σουτ του Κουντουρά πάνω στη γραμμή και στο 76΄ ο Ζιάκας απέκρουσε σουτ του Σιδηρόπουλου από ευνοϊκή θέση. Τέλος, στο 84΄ ο Προβατίδης έφερε το ματς στα ίσια (2-2), ενώ με τη λήξη επιθετικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να ολοκληρώσουν την ανατροπή για την ομάδα τους.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Ρούσσης, Κόκκαλης και Τσιγγινές (Θεσσαλίας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης (66’ Φοιτάς), Πόπτσης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Κουκουλέκης (46’ Κουντουράς), Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου (46’ Σιδηρόπουλος), Σαπανίδης, Προβατίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Κ. Πολυχρονίδης): Ζιάκας, Βόσδου, Γιώγος, Κραγιόπουλος, Κουρδάκης, Γιαξής, Παπαϊωάννου (26’ λ.τ. Σαπιασβίλι), Χαψάς, Χιονίδης, Μαυρίδης (82’ Παπαδημητρίου), Πολίτης.



ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  1 – 2
 
Οδυνηρή ήττα μέσα στην Ορεστιάδα

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ:
Μία απρόσμενη και βέβαια οδυνηρή βαθμολογικά ήττα γνώρισε η ομάδα του Έβρου Σουφλίου με σκορ 1-2 από τον δυναμωμένο μεταγραφικά Απόλλωνα Αρναίας, στο ουδέτερο γήπεδο της Ορεστιάδας μένοντας πίσω στον πίνακα και έχοντας πλέον μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Δόξα Δράμας την Τετάρτη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας, αν θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά σωτηρίας.
Το φιλμ του αγώνα
5’ επίθεση για τους γηπεδούχος, πάσα στον Μεμέτ Εμρέ, με σουτ κάνει το 1-0.
15’ Ωραίο σουτ από τον Σκερλετίδη, η μπάλα πάνω από το δοκάρι του Καραβελίδη.
20’ Ο Δ. Μπουλγουρίδης με σούτ κάνει το 1-1.
23’ Η μεγάλη ανατροπή για τους Χαλκιδικιώτες, όταν ο Ριζόφ με σουτ κάνει το 1-2.
90’ Αντεπίθεση από την Αρναία το σουτ του Παπουτσή φεύγει άουτ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Διαιτητής: Παρχαρίδης (Δράμας), Ζιγκερίδης (Σερρών) και  Καμπερίδης (Καβάλας).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Βογιατζής, Λαμπερνάκης, Μπάμνιος (79’ Παναγιώτου), Λίτσιος, Τσαπάνης, Ναθαναηλίδης (75’ Φέτσης), Μεμέτ Εμρέ, Γαβανάς, Αμετ Ερκάν, Σκερλετίδης (55’ Δραγανίδης), Μάτεφ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Αν. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Μπιμπισίδης, Μενεγκάν, Κίροφ, Τζίότζιος, Κεφαλάς, Μπουλκουρίδης Δ. (80’ Παπουτσής), Σαλέπης, Καρακατσάνης (76’ Μέση), Ριζόφ, Ιορδανίδης (90’ Σπανός).


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  2 – 1
 
Ανατροπή και με 10 παίκτες

ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ: (Σάκης Βασίλαρος)
Μία μεγάλη ανατροπή πέτυχε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολη, στην αναμέτρηση κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο ημίχρονο και μάλιστα και με δέκα παίκτες. Έτσι στην επανάληψη πίεσε από την αρχή κατάφερε όχι μόνο να φέρει στα ίσα το παιχνίδι, αλλά να πάρει και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ενώ με την λήξη ο γκολκήπερ των γηπεδούχων απεσώβησε την ισοφάριση αποκρούοντας κεφαλιά στο παραθυράκι της εστίας του
Φάσεις και γκολ
14’ μπάσιμο του Φλώρο στην περιοχή του Βυζάντιου, ανατρέπεται από τον Δαγκούλη, το πέναλτι εκτελεί ο ίδιος αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.
30’ Πλασέ του Μαρκόπουλου, παρά το ότι μαρκαρισμένος, φεύγει λίγο άουτ.
33’ Σέντρα – σουτ από Φλώρο, μπλοκάρει ο Σουμουλίδης.
45’ Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Κατρανίτσας, ανατρέποντας σαν τελευταίος παίκτης τον Καρλόπουλο, το φάουλ εκτέλεσε ο παθών που όμως κατέληξε άουτ.
55’ Συρτό σουτ έξω από την περιοχή του Τσίλογλου και το 0-1.
71’ Πάσα από τον Τσαμουρλίδη, ο Φλώρος το σουτ στο «Γ» και το 1-1.
74’ Σουτ από τον Αγγελακάκη, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Θεοδωράκης με σουτ κάνει την ανατροπή, 2-1.
90’ Ωραία κεφαλιά από τον Μαρκόπουλο, ο Συριτούδης στο «Γ» αποσωβεί την ισοφάριση.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τρακαλιάνης, Καμπούρης και Κρυωνάς (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Β. Τσιομλεκίδης): Συριτούδης, Θάνος (56’ Λειβαδιώτης), Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Δούπας, Τορομανίδης, Τσαμουρλίδης, Θεοδωράκης, Μαμούτ (64’ Γκαϊτατζής), Φλώρος, Αγγελακάκης (78’ Σαραντάκης).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Ιωαννίδης): Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Αγτσίδης (76’ Σαουλίδης), Αγγελίδης, Φωτόπουλος Χρ. (46’ Μουρατίδης), Μουσικάκης, Καρλόπουλος, Κεφάλας, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (70’ Πόπτσης).

Όλα τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Άρης Θεσσαλονίκης            0-1
Καμπανιακός            -           Ηρακλής Αμπελοκήπων              2-2
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Δόξα Δράμας                                  0-1
Ορφέας Ελευθερ.     -           Άρης Ακροπόταμου                     0-1
Α.Ο. Καβάλα  -           Αναγέννηση Γιαν.                                     2-0
Εθνικός Αλεξαν.       -           Βυζάντιο Κοκκιν.                         2-1
Έβρος Σουφλίου      -           Απόλλων Αρναίας                        1-2
Πανσερραϊκός           -           Θύελλα Φιλώτα                                2-0

Η Βαθμολογία

Α/Α      Ο Μ Α Δ Ε Σ  ΤΕΡΜΑΤΑ                 Β
1. Πανσερραϊκός                                           34        12        41
2. Άρης Θεσσαλονίκης                             28        11        40
3. Α.Ο. Καβάλα                                              34        10        39
4. Καμπανιακός                                           26        16        30
5. Θύελλα Φιλώτα                                         21        17        28
6. Δόξα Δράμας                                          22        17        27
7. Ηρακλής Αμπελοκήπων                    21        17        26
8. Εθνικός Αλεξαν.                                 18        16        26
9. Εθνικός Ν. Αγιονερίου                  22        17        24
10. Έβρος Σουφλίου                             21        19        22
11. Βυζάντιο Κοκκιν.                            23        31        18
12. Άρης Ακροπόταμου                      17        30        18
13. Αναγέννηση Γιαν.                            12        31        16
14. Ορφέας Ελευθερ.                               17        25        14
15. Απόλλων Αρναίας                             12        28        12
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά                              11               42        6
8 Αγώνα λιγότερο έχουν οι Έβρος Σουφλίου, Δόξα Δράμας, Άρης Ακροπόταμου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν της Τετάρτη 18.02 και ώρα 3 μ.μ.

Η Επόμενη Αγωνιστική (21.02.15 (Σάββατο) – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Ηρακλής Αμπελοκήπων                
Δόξα Δράμας            -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου                   
Άρης Ακροπόταμου -           Καμπανιακός                       
Αναγέννηση Γιαν.     -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Ορφέας Ελευθερ.                
Απόλλων Αρναίας    -           Α.Ο. Καβάλα             
Πανσερραϊκός           -           Εθνικός Αλεξαν.                  
Θύελλα Φιλώτα         -           Έβρος Σουφλίου     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top