ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΣΤΑ PLAYOFF , 0-1 ΤΟΝ ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ

2/16/2015 12:38:00 μ.μ.

ΑΠΟΚ Βελούχι-Άγραφα 0-1

Με «χρυσό» σκόρερ τον Δημήτρη Μπισμπίκη τα Άγραφα κατέκτησαν το 4ο «εισιτήριο» που οδηγεί στα play off, επικρατώντας του ΑΠΟΚ με 0-1.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Άρχισε στις 15:00 και ήταν στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Παρακολουθήθηκε από αρκετό φίλαθλο κόσμο.
Ο ΑΠΟΚ ολοκλήρωσε με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Αγωνιζόμενος με αρκετές ελλείψεις είχε μέτρια παρουσία και μοιραία γνώρισε την ήττα. Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε στο φινάλε ο Πάνος Λιάγκας. Την επόμενη εβδομάδα το Βελούχι θα πρέπει να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Αίολο για τον τελικό του κυπέλλου. Η ιστορική ομάδα του Λάκη Αναστασόπουλου ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια στην 3η θέση με 23 βαθμούς και θα αρχίσει τα play off με 1 πόντο. Έκανε αρκετά άσχημο γύρο, συγκεντρώνοντας μόλις 7 πόντους και γνωρίζοντας 3 ήττες.
Τα Άγραφα πέτυχαν τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη. Είχαν και αυτά σημαντικές απουσίες παιχτών, αλλά κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στην κρισιμότητα του παιχνιδιού. Το νικητήριο τέρμα σημειώθηκε στο 19ο λεπτό από τον Δημήτρη Μπισμπίκη. Οι Αγραφιώτες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου τερμάτισαν στην 4η θέση με 21 πόντους, αφήνοντας κατά 2 πίσω την Ποταμιά και ξεκινούν χωρίς συγκομιδή την παρουσία τους στα play off. Θα αγωνιστούν στα μπαράζ για 6η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας το απόλυτο.
Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες ακόμη δυο φορές στα μπαράζ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή.

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ (Λάκης Αναστασόπουλος): Παπαβασιλείου, Τσιλιμέκης Δ., Συγκελόπουλος, Λιάγκας, Ξαγάρας, Κόλλιας(78΄ Ρεσίτης Σ.), Κρίντας(46΄ Κρασιάς), Κουτσουπιάς, Φλωράκης, Χρυσαφόπουλος(75΄ Ράπτης Π.), Καρβέλης

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Γιόγιος, Πλεξίδας, Σβερώνης(79΄ λ.τρ Αθανασόπουλος), Πάτρου, Αρκουμάνης, Κωστίδης, Ράπτης Μ., Μπισμπίκης(65΄ λ.τρ Βούρτσας), Καλύβας, Κορέντζελος, Κωστούλας(95΄ Δαράβαλης)

Διαιτητής: Νίκος Παπακωνσταντίνου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Παραστατίδης(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Μάριος Κατσόγιαννος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top