ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ 16ης ΑΓΩΝΣΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος ΟΜΙΛΟΣ)

2/12/2015 12:31:00 μ.μ.


Το ντέρμπι μεταξύ του τρίτου της βαθμολογίας, Αστέρα Νικαίας και της πρωτοπόρου Κύπρου Κορυδαλλού δέσποζε στη 16η αγωνιστική, το οποίο έληξε 1-2 με ανατροπή από το ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων που ολοκληρώθηκε με εναγκαλισμούς και φωτογραφίες μεταξύ των προπονητών αλλά και παραγόντων των δύο ομάδων.

Την ήττα του Αστέρα επωφελήθηκε ο ΑΟ Κορυδαλλός που επιβλήθηκε με 2-0 του τέταρτου στη βαθμολογία Θησέα και έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, 3-1 νίκη για τον Παντζιτζιφιακό Κάρπαθο επί του ουραγού, πλέον, Πολυκράτη, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα παλέψει με τον Ολυμπιακό Κερατσινίου για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού.

Επιστροφή στις νίκες για τον Πειραϊκό, με 1-3 επί του Αργοναύτη, ο οποίος αγνοέι τη νίκη από τον Νοέμβριο(!) και από εκεί που βρισκόταν στις θέσεις ανόδου, πλέον παλεύει για την αποφυγή των play out.

Τρίτη σερί νίκη για τον Αστέρα Κερατσινίου, αυτή τη φορά κατέβαλε με 1-0 τα Αστέρια Δραπετσώνας και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του με νέο στόχο τα play off.

Δραματικό το τελευταίο δεκάλεπτο ανάμεσα σε Νέο Ικόνιο και Ολυμπιακό Κερατσινίου, όταν οι φιλοξενούμενοι(οι οποίοι σημειωτέον ξέφυγαν από την τελευταία θέση έπειτα από πολλές αγωνιστικές) άνοιξαν το σκορ στο 81' αλλά η ομάδα του Περάματος κατάφερε να κλέψει το βαθμό στο 90'.

Τέλος, στον αγώνα ανάμεσα σε Αναγέννηση Μοσχάτου και Φοίνικα Αγ. Σοφίας, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν δύο φορές στο σκορ, όμως στο 89' η ομάδα από το Μοσχάτο κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 και να σώσει ουσιαστικά την παρτίδα, διαφορετικά θα ξέφευγε ο αντίπαλος 3 βαθμούς στη μονομαχία για το καλύτερο δυνατό ''πλασάρισμα'' στα play out.

Στους σκόρερ, 1 τέρμα πέτυχε ο φορμαρισμένος Χατζηλίας με το φοβερό απολογισμό των 10 γκολ σε 4 παιχνίδια, 2 τέρματα ο Ντα Κόστα ο οποίος έδωσε κυριολεκτικά τη νίκη στην ομάδα του και 1 τέρμα σημείωσε ο ανεβασμένος, τελευταία, Δερβένης:


1. Χατζηλίας Ι.(ΑΟ Κορυδαλλός) 13 γκολ

2. Ντα Κόστα Α.(Κύπρος Κορυδαλλού) 11 γκολ

3. Τζοτζουασβίλι Μ.(Αστέρια Δραπετσώνας) 10 γκολ

4. Γεωργόπουλος Α.(Θησέας) 8 γκολ

5. Δερβένης Α.(Αστέρας Νικαίας) 8 γκολ

6. Μπλεράντ Σ.(Πειραϊκός) 7 γκολ

7. Παγιαζήτης Π.(ΑΟ Κορυδαλλός) 7 γκολ

8. Σεχού Ρ.(Παντζιτζιφιακός Κάρπαθος) 6 γκολ

9. Κοντάκος Α.(Αργοναύτης) 6 γκολ

10. Σιμάκου Ι.(Κύπρος Κορυδαλλού) 6 γκολ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top