ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ,

1/17/2015 11:13:00 π.μ.



Έχουν φουντώσει οι φήμες τις τελευταίες ώρες σχετικά με το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας σχετικά με τα συγκεκριμένα αίτια του θανάτου του Κώστα Κατσούλη στο γήπεδο του Ηροδότου!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει εκδοθεί και αποσταλεί στους δικηγόρους-νομικούς εκπροσώπους των φιλάθλων που ενεπλάκησαν στα επεισόδια το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών. Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, το πόρισμα αναφέρει ότι ο άτυχος Κώστας Κατσούλης έχασε την μάχη για την ζωή από παθολογικά αίτια.
Οι δικηγόροι-νομικοί εκπρόσωποι των φιλάθλων, κρατούν μέχρι τώρα «κλειστά» τα χαρτιά τους, επιβεβαιώνοντας πως έχουν λάβει το πόρισμα την Παρασκευή (16/1), όμως δεν επιβεβαιώνουν τι ακριβώς αναφέρει το σχετικό έγγραφο, λόγω του ότι χρειάζονται χρόνο για να το μελετήσουν.
Το πόρισμα αυτό, ουσιαστικά αφορά κυρίως το ποινικό κομμάτι και όχι το αθλητικό, αν και πιθανόν να μπορεί ο Ηρόδοτος να το χρησιμοποιήσει εφόσον τελικά επιβεβαιωθεί. Υπενθυμίζουμε πως από το αρχικό πόρισμα που είχε εκδοθεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών σύμφωνα με αποκάλυψη που είχε κάνει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» και καταδείκνυε πως δεν προέκυπτε κανένα ίχνος κακώσεων στο κεφάλι του άτυχου φιλάθλου μακροσκοπικά.
Πλέον αναμένεται τις επόμενες ώρες να έρθει στο φως της δημοσιότητας το οριστικό πόρισμα, εκτεταμένης παθολογοανατομικής και τοξικολογικής διερεύνησης που είχε γίνει.

Πηγή: grandsport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top