ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ , ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑΣ

1/14/2015 09:46:00 μ.μ.

Σίφουνας ήταν η Προοδευτική στην έδρα της Α.Ε Νικαίας την οποία νίκησε με το ευρύ 4-0 στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου Πειραιά.

Οι Κορυδαλλιώτες μετά και απο την δεύτερη νίκη που σημείωσαν εις βάρος των Νικαιωτών προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού,και πλέον περιμένουν την κλήρωση που θα γίνει την ερχόμενη δευτέρα 19/1 στα γραφεία της ένωσης Πειραιά για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι ''βυσσινί'' προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με τα τέρματα να τα σημειώνουν οι νεοαποκτηθείς Ραπτόπουλος στο 15' και Ψάρρης στο 19' με πολύ όμορφο πλασέ στο παραθυράκι της εστίας του Μουντρίχα.
Οι κυανόλευκοι δημιούργησαν την μοναδική ευκαιρία τους για το πρώτο μέρος στο 40' ύστερα από ένα δυνατό σούτ του Τριανταφύλλου με τον Ζήνωνος να διώχνει με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Ραπτόπουλο και Φώσκολο να αστοχούν από πλεονεκτική θέση στο 45'.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Κορυδαλλού συνέχισε να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον συνήθη ''ύποπτο'' Φώσκολο στο 51' και στο 75'.

Α.Ε ΝΙΚΑΙΑ :Μουντρίχας , Σπήλιος , Ράπτης , Δασκαλάκης , Καναίας , Τριανταφύλλου , Μιχαήλ , Φύπε , Καβία , Κρίστο , Λαδένογλου

Αλλαγές :Βαλσαμάκης , Μακρής


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Ζήνωνος , Ζαφειράτος , Αρκούδας , Ζίζηλας , Κολιούσης (65' Μπούσης) , Ψάρρης (55' Γκοντόλια) , Ζελέκου , Κοσμάς , Φώσκολος , Τσιάνος , Ραπτόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top