ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΟΝΕ

1/10/2015 08:14:00 μ.μ.



Δέκα ημίχρονα να παίζανε, γκολ δεν έμπαινε στο ματς μεταξύ του Παύλου Μελά και του ΠΑΟΝΕ.
Σήμερα, στο γήπεδο της Σταυρούπολης, οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του ΠΑΟΝΕ και παρέμειναν για τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη και δίχως γκολ! Την ίδια μοίρα είχαν και οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι συμπλήρωσαν και αυτοί, τέσσερα ματς χωρίς το «τρίποντο» της νίκης.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με τον Παύλο Μελά βέβαια να έχει την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και να έχει την κλασσικότερη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Κώστα Καζάνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι για τους Σταυρουπολίτες, ντεμπούτο έκαναν ο Βαχανελίδης και ο Τσιανάκας.
Έτσι λοιπόν όταν το παιχνίδι κυμαινόταν σε χαμηλά νερά, ήταν φυσικό και οι άνθρωποι των δύο ομάδων να ασχοληθούν με τον διαιτητή Λυμπούδη για… ψίχουλα, ο οποίος όμως σε γενικές γραμμές πάντως ήταν θετικός.
Πλέον, οι δύο ομάδες καλούνται να βρουν τον καλό τους εαυτό, μιας και ακόμα υπάρχει ένας γύρος και μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω.
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – ΠΑΟΝΕ 0-0
Διαιτησία: Λυμπούδης (Ηλ. Παπαδόπουλος – Νικολαϊδης)
Π. ΜΕΛΑΣ (Μπήκας): Καρυπίδης, Τσουκαλίδης Γ., Αμοιρίδης, Πλίκας, Νικολαϊδης, Λυκίδης, Γεροντίδης, Χατζηχαριστός, Βαχανελίδης, Λιοτατής, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τσιανάκας, Καζάνας και Σκόρδας
ΠΑΟΝΕ (Κολώνης): Αβραμίδης, Πολιανίδης, Παπαντωνίου, Γραικός, Λημνός, Ματούλας, Γιουλδούρης, Χατζηβλασίου, Παπαποστόλου, Πολιανίδης, Ναλμπάντης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριανταφυλλίδης, Παπαδάμος και Τάσος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top