ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1/12/2015 05:31:00 μ.μ.




Α’Κατηγορία 1ος όμιλος (16η αγωνιστική)
Επιστροφή στις νίκες για το Ηράκλειο μετά τη λευκή ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας απέναντι στο Καματερό. Οι πρωτοπόροι επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Αγ. Ελεούσας και αποσπάστηκαν 7 βαθμούς από το Χαϊδάρι.
Με τη σειρά του το Χαϊδάρι νίκησε το Παλαιό Φάληρο με το φτωχό 1-0 μεν, πολύτιμο δε. Τους 32 βαθμούς έφτασε το Χαλάνδρι που απέδρασε από την έδρα του Εθνικού Αστέρα και τον άφησε στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχει γευτεί τη νίκη μετά το πέρας 16 αγωνιστικών.
Επιβλητική εμφάνιση για το Καματερό που διέσυρε με 4-0 τον Φωστήρα με αποτέλεσμα ο ΑΟ Περιστερίου να τον πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν την ανοδική τους πορεία και το απέδειξαν εντός αγωνιστικού χώρου φεύγοντας θριαμβευτές από το γήπεδο του Ελληνικού με 3-1 κόντρα στα Σούρμενα.
Τη 5η ήττα γνώρισε ο Πανερυθραϊκός αυτή τη φορά από τον Ολυμπιακό Λιοσίων και έχασε έδαφος ώστε να μπει στη πρώτη 5αδα. Βαθμολογική ανάσα για τον Αγ. Δημήτριου που πανηγυρίζει τη πρώτη του νίκη κόντρα στην Ηλιούπολη.
Τους 15 βαθμούς έφτασε ο Ήφαιστος Περιστερίου που επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Θρίαμβο Αθηνών.
Α’ Κατηγορία 2ος όμιλος (16η αγωνιστική)
Χέρι-χέρι συνεχίζουν Αιγάλεω και Αργυρούπολη που συνέχισαν με νίκες κόντρα σε Αγ. Ιερόθεο και Ρουφ αντίστοιχα και έφτασαν τους 38 βαθμούς.
Βαθμούς έκοψε η Δόξα Βύρωνα στην Αγία Παρασκευή σε ένα παιχνίδι που έμεινε στο 2-2 με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τη 10η νίκη σημείωσε ο Χολαργός που πλησίασε όλο και περισσότερο τη 3η θέση καθώς επικράτησε με 2-0 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων.
Από την έδρα της Θύελλας Αγ. Δημητρίου δραπέτευσε ο Χαραυγιακός που έκλεψε τη νίκη με 1-0. Πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα των Αγίων Αναργύρων και έδωσαν ακόμα ένα χαστούκι στον Ιάσωνα και κινδυνεύει στο μέγιστο με υποβιβασμό.
Ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Πεύκη και Κολωνό που έμειναν στο 2-2 σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να ξεφύγει ακόμη περισσότερο.
Β’Κατηγορία 1ος όμιλος (15η αγωνιστική)
Μάχη στη πρώτη θέση με τον Άφοβο και τον Άρη Πετρούπολης να συνεχίζουν τις θετικές εμφανίσεις τους.
Πεντάρα για τον Αγ. Θωμά που επικράτησε στου Γουδή με αντίπαλο το Κουκάκι σε ένα παιχνίδι με 8 τέρματα. Την 8η νίκη σημείωσε ο Αθηναϊκός και με όπλο την επίθεση του διέλυσε με 5-1 της Γλυφάδας.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τα Ιλίσια απέναντι στο Πήγασο Πατησίων με 2-0. Θριάμβευσε το Καλαμάκι που πέτυχε μία άνετη νίκη κόντρα στη Καισαριανή και ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια.
Βαθμολογική ανάσα για τον Άτλα Κυψέλης που απέσπασε σημαντική ισοπαλία από μία καλύτερη ποιοτικά ομάδα, όπως αυτή του Κένταυρου Βριλησσίων. Στο μηδέν κόλλησε ο Ηρακλής Περιστερίου με τη Χρυσούπολη με τη τελευταία να ελπίζει στη σωτηρία.
Β’ Κατηγορία 2ος όμιλος (14η αγωνιστική)
Έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος έχασε η πρωτοπόρος Λυκόβρυση που έφερε 1-1 με τον Αττικό, κάτι που ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τα Πετράλωνα ώστε να περάσουν στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχασαν από τον Κρόνο Αθηνών με 1-0.
Την 9η νίκη σημείωσε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τους δυο προπορευόμενους του καθώς επικράτησε της Αρμενικής με 2-0. Σπουδαία νίκη για την Αλσούπολη που έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Εξαρχείων. Το πάλεψε το Περιστέρι αλλά ο Άγιαξ Ταύρου επέστρεψε στις νίκες και έδειξε να συνέρχεται από τη πεντάρα της περασμένης εβδομάδας.
Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κεραυνό Αγ. Βαρβάρας και του Φωστήρα Καισαριανής με τους γηπεδούχους να μη μπορούν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Φωστήρα.
Στο καναβάτσο έριξε ο Γκυζιακός τον Απόλλωνα Χαλανδρίου τον οποίο φιλοδώρησε με 3 τέρματα και έφτασε τις τέσσερις νίκες. Βαθμολογική ανάσα για τα Μελίσσια που ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού περνώντας ένα ευχάριστο απόγευμα κόντρα στην Αργυρούπολη σε ένα παιχνίδι που έληξε με 3-0.
Β’ Κατηγορία 3ος όμιλος (14η αγωνιστική)
Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι και κορυφώνεται η μάχη της πρώτης θέσης με τον Μικρασιατικό την Ένωση Βοτανικού και τον Παπάγο να έχουν ίσες ελπίδες. Παρόλο που ο Μικρασιατικός επικράτησε του Παπάγου στο ντέρμπι της κορυφής, οι φιλοξενούμενοι δεν έπεσαν αμαχητί και έδειξαν πως θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Η Ένωση Βοτανικού κέρδισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 2-0 την ώρα που η Κηπούπολη έκανε τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στη Τερψιθέα.
Πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς ο Άρης Πετρούπολης και ο Ερμής Ηρακλείου που νίκησαν Ελευθερούπολη και Αίμο Πετρούπολης με 2-0 αντίστοιχα. Καμία αντίσταση δε προέβαλε ο Παράδεισος  και έγινε έρμαιο στις ορέξεις του Αστέρα Ζωγράφου και ηττήθηκε με 3-0.
Τέσσερα γκολ και πλούσιο θέαμα σημειώθηκαν στον αγώνα της Άμιλλας Περιστερίου και της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου που ήρθαν ισόπαλες κάτι που ευνοεί τη Δάφνη και της δίνει ψυχολογικό αβαντάζ στη μάχη για παραμονή στη κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top