ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ

1/12/2015 08:31:00 μ.μ.


Επίδειξη δύναμης έκανε η Θύελλα Περιστερώνας κόντρα στον Άγιο Βασίλειο (5-0) και ξέφυγε στους εφτά βαθμούς από τους ανταγωνιστές της. 
Με έναν Νίτση να πετάει… φωτιές και μια συμπαγή άμυνα, η Θύελλα πήρε μια άνετη νίκη με 5-0 κόντρα στον Άγιο Βασίλειο και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα στραβοπατήματα των Λαγυνών και του Ασκού. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Νίτσης και ένα ο Μπρούνο Γκάτζο.
Πλέον ακολουθεί το κρισιμότατο παιχνίδι μέσα στον Ασκό, εκεί όπου η Περιστερώνα καλείται να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα κρίνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό αν ο Μακεδονικός Ασκού την ακολουθήσει μέχρι τέλους στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Πάντως με τέτοια επίθεση, που είναι η παραγωγικότερη του ομίλου με 37 γκολ σε δέκα αγώνες (3,7 ανά παιχνίδι), και με μια ομάδα με πολύ καλή ομοιογένεια, η Θύελλα θεωρείται αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αν επιτευχθεί κάτι τέτοιο στο τέλος της χρονιάς, σίγουρα θα μιλάμε για ένα τεράστιο κατόρθωμα στα χρονικά, μιας και η Περιστερώνα θα έχει καταφέρει να ανέβει τρεις κατηγορίες σε ισάριθμα χρόνια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top