ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ : Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

1/12/2015 08:34:00 μ.μ.


Α' Κατηγορία (19η αγωνιστική)

Νικηφόρα συνέχισε το «ένα-δύο» (Θύελλα Ραφήνας και Α.Ο. Κορωπίου) της Α' ΕΠΣΑΝΑ σ' αυτή την 19η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη που προπορεύεται επιβλήθηκε 2-0 της Μαρκό και διατήρησε το +4 από τον δεύτερο ΑΟΚ, ο οποίος νίκησε δύσκολα 2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Από εκεί και πέρα, σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου την αναμέτρηση με τα Γλυκά Νερά, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με το ευρύ 4-1, ενώ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Μάχη Μαραθώνα που πέρασε (1-2) από τον Κουβαρά.

Β' Κατηγορία (18η αγωνιστική)

Στην Β' ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, τώρα, είχαμε το ντέρμπι κορυφής με τον πρωτοπόρο Νικολακάκη να επικρατεί 3-0 του Ωρωπού και να ξεφεύγει στο +7, έχοντας και ματς λιγότερο! Από την μεριά του ο Άρης Βούλας πέρασε νικηφόρα (0-2) από την έδρα της Βουλιαγμένης και διατηρείται στην πρώτη τριάδα, ενώ ο Αήττητος Σπατών κόλλησε στο 1-1 με τον Αφιθναϊκό και… πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς.

Γ' Κατηγορία (13η αγωνιστική)

Τέλος στην Γ' κατηγορία, ο πρωτοπόρος Αυλώνας επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, νίκησε εύκολα 4-1 τον Αμφιάραο Καλάμου και παραμένει πάντα στην πρώτη θέση. Όσον αφορά την ΑΕ Μενιδίου που ακολουθεί, επιβλήθηκε 1-0 του Μαύρου Αετού, ενώ η έτερη ομάδα από το Μενίδι, ο Αστέρας πέρασε νικηφόρα από το Λαύριο επικρατώντας 1-3 του Παλ λαυρεωτικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top