ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ

1/11/2015 10:03:00 μ.μ.



Με γκολ στις καθυστερήσεις, ο ΜΑΣ Στίβου ισοφάρισε την ΑΕ Κορώνειας και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, σε ένα ματς όπου βρέθηκαν πάνω από 200 φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Σε γενικές γραμμές, το πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με τις δύο ομάδες να έχουν ένα παιχνίδι κέντρου και να κοιτάνε περισσότερο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό άλλαξε.
Στην επανάληψη του παιχνιδιού. ο ΜΑΣ Στίβου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε ουκ ολίγες φορές να κλέψει τη μπάλα από ατομικά λάθη των φιλοξενούμενων, δημιουργώντας αναστάτωση στην άμυνα της Κορώνειας. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μεγάλη αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας, μιας και όταν πίεζε ψηλά ο Στίβος, κέρδιζε συνεχώς την κατοχή. Αυτό που έλλειπε όμως από τους «πράσινους» στις περισσότερες περιπτώσεις ήταν το τελικό σουτ.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο συνήθης ύποπτος της ΑΕ Κορώνειας έκανε την εμφάνιση του. Μετά από μια κάθετη πάσα του Παπαγερίδη στην πλάτη της άμυνας του Στίβου, ο Χατζηγεωργιίου πρόλαβε τον Μαγδάκη στην έξοδο και πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το 0-1. Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το ψυχολογικό πλεονέκτημα και απείλησαν ακόμα δύο φορές τους Στιβιώτες, οι οποίοι έδειχναν να μένουν από δυνάμεις.
Τελικά, όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Όπως και με τον Ξηροπόταμο, έτσι και σήμερα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με το γκολ του Χατζηκωσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε στη πλάτη της άμυνας της Κορώνειας και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Πάντως μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της Κορώνειας διαμαρτυρήθηκαν για την φάση του γκολ, στην οποία θεώρησαν ότι το παιχνίδι έπρεπε να σταματήσει μιας και στο έδαφος υπήρχε ποδοσφαιριστής της ομάδος τους.
ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ 1-1
Σκόρερ: Χατζηκωσταντίνου 90+ / Χατζηγεωργίου
Διαιτησία: Πετρέντζης (Τσίντσαρ – Ντόκας)
ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ (Πετρίδης): Μαγδάκης, Ορφανίδης Δ., Γιαβασίδης, ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Α., Βωβός, Δουλγερίδης, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Κυμάτης, Νεστορίδης Κ., Βουτσάς,
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυριακίδης, Μπλόσμπι και Νεστορίδης Κ.
ΑΕ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ (Αδελφόπουλος): ΧΑΤΖΑΡΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, Βάρκας, Ταχτσίδης, Καρακασίδης, Μακρίδης Π., Παπαγερίδης Κ., Παπαγερίδης Α., Παπαγερίδης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μακρής και Τσελεκίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top