ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ , ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ

1/11/2015 10:00:00 μ.μ.



«Χέρι-χέρι» Πανσερραϊκός, Καβάλα – «Δυνατά» ο Καμπανιακός
 
Το 2Χ2 πέτυχαν μέσα στο 2015 ο Πανσερραϊκός και η Καβάλα. Αμφότεροι νίκησαν αντίστοιχα Καστοριά εκτός (0-2) και Έβρο Σουφλίου εντός (1-0) για την 13η αγωνιστική της Γ” Εθνικής, κατακτώντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς οι οποίοι τους φέρνουν έστω για λίγο στην κορυφή της βαθμολογίας, βάζοντας από κάτω τον Άρη ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.  Από κοντά… παρακολουθεί και ο Καμπανιακός ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Αρναίας με 2-0 και διατηρήθηκε μόνος στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
Κατά τα άλλα, επιστροφή στις νίκες είχαμε για τη Δόξα Δράμας που κέρδισε εντός έδρας τον Άρη Ακροποτάμου με 3-0, ενώ σημαντικές νίκες στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία, πέτυχαν οι Αμπελόκηποι (1-0 τα Γιαννιτσά) και ο Εθνικός Αγιονερίου (3-1 το Κοκκινόχωμα). Τέλος, σπουδαίο «διπλό» πέτυχε η Θύελλα Φιλώτα μέσα στην Ελευθερούπολη με 2-4.

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  0 – 2
 
Ο Σιάκκας τους… έκαψε τη γούνα

Υπό φυσιολογικές συνθήκες η νίκη του Πανσερραϊκού κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας και προβληματική Καστοριά δεν έπρεπε να αποτελεί είδηση, ωστόσο οι «κόκκινοι» για περισσότερα από 70 λεπτά κατάφεραν να κάνουν τα εύκολα… δύσκολα και χρειάστηκε η καταλυτική επέμβαση του πολύτιμου για ακόμη ένα παιχνίδι Γιώργου Σιάκκα προκειμένου τελικά να έρθει η νίκη με 0-2. Ο 26χρονος αμυντικός πέτυχε δύο γκολ, κάνοντας ρεκόρ καριέρας και έδωσε στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς. Βέβαια ο προβληματισμός που υπάρχει και στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλος, καθώς η ομάδα δυσκολεύεται να βγάλει στο γήπεδο χαρακτήρα πρωταθλητή παίρνοντας εύκολα κάποια ματς και το άγχος είναι μόνιμος συνοδός στα αποτελέσματα της.
Οι Σερραίοι έχοντας περίπου 40 φιλάθλους στο πλευρό τους για να τους ενθαρρύνουν παρατάχθηκαν στην Καστοριά με τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα στην ενδεκάδα, αφού Ανρούτσος και Ναουμτσέφσκι ήταν στις αρχικές επιλογές του Κώστα Βασιλακάκη που για ακόμη ένα ματς επέλεξε σύστημα 4-4-2, ακολουθώντας πέρα από τους προαναφερθέντες την συνταγή που είχε και στο Σουφλί. Από την άλλη οι «γουναράδες» των χιλίων προβλημάτων παρατάχθηκαν με μόλις 12 (!) ουσιαστικά παίκτες στο γήπεδο (ο 13ος που έκατσε στον πάγκο ήταν τραυματίας και φορούσε πολιτικά), με παίκτη προπονητή, με τερματοφύλακα μόλις 17 χρονών να ντεμπουτάρει και με την ενδεκάδα γενικότερα να αποτελείται με παίκτες από την περιοχή που προέρχονται από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Το παιχνίδι καρέ – καρέ
6’ Σέντρα – σουτ από τον Παπαδόπουλο Δ., προβολή από τον Γαλακτερό, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ.
17’ Σουτ από τον Γανόλη η μπάλα σταματά στο χέρι του Περπερίδη, ο διαιτητής δίνει συνέχεια (ακούσιο) κάτω από τις διαμαρτυρίες των «γουναράδων» και το νέο σουτ του Ντάμζι φεύγει άουτ.
24’ Εκτέλεση απ’ ευθείας φάουλ από τον από τον Κ. Τριανταφύλλου, ο Μουρατίδης αποκρούει θεαματικά σε κόρνερ.
27’ Σουτ του Μπονέρη μπλοκάρει ο Μουρατίδης.
37’ Μπάσιμο από τον Γαϊδαρτζή, πάσα στον Γκόγκα, το πλασέ του φεύγει άουτ.
45’ Σουτ απόν Μηλιάτη καταλήγει άουτ.
65’ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μουτεσίδη, ο Σιάκκας με κεφαλιά κάνει το 0-1, λυτρώνοντας τους Σερραίους.
70’ Τραυματίζεται ο Μ. Παπαδόπουλος, αλλά μένει στο παιχνίδι γιατί δεν έχει άλλη αλλαγή η Καστοριά.
76’ Κάθετη πάσα από τον Μουτεσίδη, το σουτ του Γαϊδαρτζή καταλήγει άουτ.
84’ Λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ναουμτσέφσκι δεν μπορεί να νικήσει τον Μουρατίδη.
86’ Νέα εκτέλεση κόρνερ από τον Μουτεσίδη και πάλι ο Σιάκκας με κεφαλιά κάνει το 0-2.
88’ Πλασέ του Γαϊδαρτζή μπλοκάρει ο Μουρατίδης.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μάντζιος, Θανασιάς και Κόλλιας (Ηπείρου).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Μ. Παπαδόπουλος): Μουρατίδης, Καρανάσιος, Τσόπρας, Παπαδόπουλος Δ., Μπαϊρακτάρης, Μηλιάτης, Ντάμζι, Δημητριάδης, Γανόλης Παπαδόπουλος Μ., Τάσιος (66’ Γεωργιάδης). Με 13 παίκτες σο Φ.Α. οι «γουναράδες».
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Γαλακτερός, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου Κ. (89’ Παπαστεργίου), Ναουμτσέφσκι, Μπονέρης, Γκόγκας (58’ Μουτεσίδης), Ρούτσης (64’ Τσιμίκας), Γαϊδαρτζής.

Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  1  – 0
 
Λίγο έλειψε να κάνει τα εύκολα δύσκολα

ΚΑΒΑΛΑ:
Η ομάδα της Καβάλας «έπαιξε με τη φωτιά’ στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», με αντίπαλο την ομάδα του Έβρου Σουφλίου, αλλά δεν ‘κάηκε». Ο Μπαρέτας, που ήταν ορεξάτος στην πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής με τη φανέλα του Α.Ο.Κ., σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 26ο λεπτό του αγώνα και χάρισε τρεις ακόμα, πολύτιμους, βαθμούς στην ομάδα της Καβάλας.
Φάσεις και γκολ
8’ Σέντρα Κοσμίδη, κεφαλιά πάσα Κανούλα, ο Παππάς το γυριστό, η μπάλα σε σώμα αμυντικού και κόρνερ.
21’ Σέντρα του Διαμαντίδη, ο Κανούλας μόνος την κεφαλιά στην αγκαλιά του Μπινόπουλου.
27’ Σέντρα από τον Παππά παράλληλα από αριστερά ο Μπαρέτας μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0.
45’ Σέντρα του Μπρατσιάνι, ο Μπαρέττας αφήνει για τον Διαμαντίδη, που θα πιάσει ξερό σουτ, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
59’ Εκτέλεση φάουλ από τον Παρμαξίδη, ο Ιορδανίδης την κεφαλιά, στην αγκαλιά του Μπινόπουλου.
63’ Ατομική προσπάθεια και σέντρα σουτ του Αμέτ Ερκάν από δεξιά, η μπάλα περνάει από όλους και καταλήγει άουτ.
70’ Αποβάλλεται για διαμαρτυρίες ο τεχνικός του Έβρου, Γιώργος Αραμπατζής.
80’ Ο Αμέτ Ερκάν απέφυγε τον Ιορδανίδη, γύρισε στη μικρή περιοχή, ο Αντωνιάδης άφησε για τον Δραγανίδη, που πλάσαρε άουτ.
89’ Πάσα Γρ. Παπαδόπουλου στον κενό χώρο, ο Μπαρέτας το σουτ, για να διώξει εκ νέου ο Μπινόπουλος.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Παπαργυρίου, Γιαμούζης και Θεοδώρου (Πιερίας).
Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ (Γ. Ισπυρλίδης): Φυρινίδης, Κοσμίδης (75’ Σταματόπουλος), Βιτλής, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Παρμαξίδης, Παππάς (73’ Παπαδόπουλος Γρ.), Μπαρέττας, Μπρατσιάνι, Διαμαντίδης, Κανούλας (81’ Μπάτζιος).
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γ. Αραμπατζής): Μπινόπουλος, Λαμπερνάκης, Παναγιώτου (51’ Αντωνιάδης), Κίτσος, Μπάμνιος, Ευφραιμίδης (58’ Ναθαναηλίδης), Δραγανίδης, Γωνιάδης, Αμέτ Ερκάν, Μεμέτ Εμρέ (75’ Λίτσιος), Τοπούζης.


ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  1 – 1
 
Το σταμάτησε ο Φυσέκης

Ένα γκολ του Καπνίδη στις καθυστερήσεις «έσωσε» τον Άρη από τα χειρότερα. Όπου χειρότερα η ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. 1-1 το τελικό αποτέλεσμα, με τους «κίτρινους» να πέφτουν από την κορυφή, αλλά να έχουν την λιγότερη δυνατή απώλεια από το ματς, ενώ «έπεσαν» στον εξαιρετικό Φυκέκη ο οποίος κράτησε τον ένα πόντο.
Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο, μόνο που Εθνικός βρήκε πιο γρήγορα τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από λάθος του Γιαννίτση. Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους, που είχαν πολλά προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Βλέπετε η απουσία του Πόι αποδείχθηκε πάρα πολύ σημαντική.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Άρης κυριάρχησε μέσα στο γήπεδο δημιουργώντας ένα σωρό φάσεις στην αντίπαλη εστία, όπου πάντως υπήρχε ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει νωρίτερα, αλλά ο Σουνάς έστειλε την μπάλα άουτ στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις όταν και ισοφάρισε ο Καπνίδης.
Το φιλμ του αγώνα
19’ Εξαιρετική πάσα του Προβατίδη στον Ρένια, σουτ του τελευταίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εθνικού.
23’ Λάθος του Γιαννίτση, το εκμεταλλεύεται ο Γκαϊδατζής και παρά την πίεση του αμυντικού του Άρη, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρατζιοβαλή και κάνει το 0-1.
25’ Σε θέση βολής ο Σουνάς από πλάγια και δεξιά θέση, κάνει το σουτ αποκρούει ο Φυσέκης.
35’ Δυνατό σουτ του Ελληνίδη, δύσκολα σε κόρνερ ο Καρατζιοβαλής.
37’ Εξαιρετική πάσα του Προβατίδη στην πλάτη της άμυνας για τον Καπνίδη, μόνος του απέναντι στον Φυσέκη δεν μπορεί να τον νικήσει.
38’ Καλή στιγμή για τον Εθνικό, με τον Τορομανίδη να πιάνει την κεφαλιά, αλλά να μην απειλεί τον Καρατζιοβαλή.
42’ Δοκάρι για τον Άρη! Φάουλ του Σουνά από τα πλάγια, κεφαλιά από τον Καπνίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
46’ Οι φιλοξενούμενοι, βγαίνουν γρήγορα στην επίθεση, μακρινό σουτ του Φλώρου, δύσκολα σε κόρνερ ο Καρατζιοβαλής.
54’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Μόνος στο ύψος του πέναλτι ο Φερνάντες, βάζει την κόντρα ο Μπαρμπαγιάννης και η μπάλα κόρνερ.
61’ Μακρινή πάσα από τον Φερνάντες, ο Ρένια από καλή θέση σουτάρει αλλά απέκρουσε ο Φυσέκης.
62’ Πέναλτι για τον Άρη. Ο Σουνάς προσπαθεί να κάνει τη σέντρα η μπάλα βρίσκει στον Λιβαδειώτη και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Σουνάς εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα άουτ.
76’  Σέντρα του Ρένια στην περιοχή για τον Προβατίδη, αυτός πιάνει το σουτ με τη μία, όμως ο Φυσέκης αποκρούει και πάλι.
90’ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη. Στη μικρή περιοχή ο Γιαννίτσης, κοντράρουν οι αμυντικοί.
90+1’ Κεφαλιά πάσα του Γιαννίτση στον Καπνίδη κι εκείνος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, πραγματοποιώντας το 1-1.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσιτσανούδης, Γκαρέλης και Μάνος (Λάρισας).
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Π. Κάμπος): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (58′ Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ν. Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς (12′ Λιβαδειώτης), Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης (59′ Σιμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ (69΄Τσαμουρλίδης).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  2 – 0
 
«Καθάρισε» στο 2ο ημίχρονο

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:
Πολύ κακός στο α΄ ημίχρονο ο Καμπανιακός, ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε τελικά σε μία άνετη νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Αρναίας, αν και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους. Στο 58΄ ο Χρήστου έκανε γυριστή κεφαλιά, αλλά απέκρουσε ο Καραβελίδης, ενώ στο 60΄ ο Σαπανίδης – στην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας της Χαλάστρας – με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 70΄ ο Μπουλγουρίδης σούταρε για τους φιλοξενούμενους, αλλά η μπάλα πέρασε σίρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι, για ν΄ ακολουθήσουν δύο χαμένες ευκαιρίες – από αυτές που δεν χάνονται – του Προβατίδη στο 72΄και στο 76΄όταν σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ότι δεν έκανε, όμως, νωρίτερα, το έκανε στο 77΄, όταν και «έγραψε» το τελικό 2-0.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Φωτιάς, Δεμερτζής και Κουπαράνη (Πέλλας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης (15΄ λ.τ. Βαρότσης / 55΄ Γερόπουλος), Τρικαλινός, Πόπτσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Σαπανίδης, Χρήστου (81΄ Γιαννακόπουλος), Κουντουράς, Προβατίδης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μενικάλι, Σαλέπης, Τζιότζιος, Μπιμπισίδης, Μπουλγουρίδης, Κεφάλας, Γεωργούλας, Κουκουλέκης, Αποστολάκης (78΄ Τσαμασλίδης).


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  2 – 4
 
Κάνει δωράκια και μετά τα Χριστούγεννα
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: (Τάσος Πατσίδης)
Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τον Ορφέα που προήλθε από τραγικά λάθη.
Η ομάδα της Ελευθερούπολης δωρίζει γκολ στους αντιπάλους. Είναι παιδικά τα λάθη, τα οποία γίνονται στην άμυνα. Βέβαια εκτός από αυτό, ο Ορφέας δεν είχε ούτε αρχή, ούτε τέλος στο παιχνίδι του. Έπαιξε από το 25` και με παίκτη παραπάνω αλλά το 0-2, έγινε 0-4. Δεν είχε τις δυνάμεις και το καθαρό μυαλό να το εκμεταλευτεί.
Περνάει μεγάλη αγωνιστική κρίση. Δεν είναι η ομάδα που δεχόταν απ` όλους κολακευτικά σχόλια στις πρώτες αγωνιστικές. Είναι… αλλού, αυτή την εποχή.
Θετικά μηνύματα μόνα από τους νεαρούς Κυγάη και Βακιρτζή, που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα των γηπεδούχων. Ο πρώτος ως νεοαποκτηθέντας.
Η Θύελλα Φιλώτα δεν ήταν χαζή να μην εκμεταλλευτεί τα δωράκια. Είχε πάντως και πολλά ψυχικά αποθέματα, όταν από νωρίς έμεινε με 10 παίκτες. ο Ορφέας από τη στιγμή που έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Αθανασόπουλο στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να μειώσει, αγχώθηκε περισσότερο. Στο Β` μέρος, έπαιξε ανορθόδοξα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενουμένων, έστω και με 4 επιθετικούς που χρησιμοποίησε ο Μαγκαφίνης. Δέχτηκε πάλι πολύ εύκολα γκολ. Μείωσε όταν όλα είχαν τελειώσει και η γκρίνια στην κερκίδα προς όλες τις κατευθύνσεις, ήταν μεγάλη.
Το φιλμ του αγώνα
2` Φάουλ του Μπάμπαρη, αστείο πέναλτι ο Βραμέντσαλης που έβαλε το χέρι του, χωρίς κανένα λόγο. Εκτέλεσε ο Ζηνόβιος για το 0-1.
7` Πάσα Ζηνόβιου, πλασέ του Κόλα, πάνω από τη γραμμή, σώζει ο Αϊβάζης.
15` Σέντρα του Τριανταφυλλίδη, πλασέ του Αϊβάζη, η μπάλα άουτ.
17` Τραγικό λάθος του Κεχαγιά και με πλασέ ο Μαρκόπουλος το 0-2.
18` Πλασέ Σιδηρόπουλου, ωραία απόκρουση Γεωργούση σε κόρνερ.
25` Αποβολή με δεύτερη κίτρινη(κόκκινη) ο Κιοσκερίδης.
27` Κεφαλιά του Αθανασόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στη συνέχεια δεν προλαβαίνει ο Κυγάης.
40` Κεφαλιά πάσα του Θεοδωρίδη, ο Αθανασόπουλος από τα 3 μέτρα, κάνει… τσαφ.
64` Το 0-3 με ατομική προσπάθεια του Κόλα και πλασέ στη κλειστή γωνία.
72` το 0-4 με φάουλ του Μπάμπαρη που δε μπόρεσε να εξουδετερώσει ο Γεωργούσης αν και ήταν στην τροχιά της μπάλας.
79` Ανατροπή Τορεζάνι από τον Κοντογουλίδη σφυρίζεται πέναλτι. Εκτελεί ο Τσίτσης για το 1-4.
90` Σουτ του Βακιρτζή σε διεκδίκηση με αμυντικό και το 2-4.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τζουμαλάκης, Ζιγκερίδης και Αναστασιάδης (Σερρών).
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Γεωργούσης, Κεχαγιάς (38` Τορεζάνι), Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Σουμέλας, Τσίτσης, Αϊβάζης, Κερμενίδης, Παπουτσής (28` Θεοδωρίδης), Κυγάης, Αθανασόπουλος (75` Βακιρτζής).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Σιδηρόπουλος, Κιοσκερίδης, Μπάμπαρης, (76` Ζαρογιάννης), Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος, Χαϊτίδης, Ζηνόβιος (90` Βλαδίκας), Κόλα, Μαρκόπουλος (89` Γετίμης).


ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  1 – 0
 
Έφθασε το τέρμα του Χιονίδη

Χάρη σ΄ ένα γκολ του Χιονίδη, μετά από ωραία μπαλιά του Γιαξή, στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο 2015, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (1-0). Το παιχνίδι ήταν μέτριο και αμφότερες οι ομάδες είχαν λίγες ευκαιρίες για γκολ, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να κάνουν το 2-0 στο 41΄και πάλι με τον Χιονίδη. Επίσης, στο 62΄ ο Σαπιασβίλι μπήκε από τα αριστερά και έφυγε μόνος του ο σκόρερ του χθεσινού αγώνα, όμως, πρόλαβε την μπάλα ο αντίπαλος αμυντικός. Για τους φιλοξενούμενους, η μόνη φάση ήταν στο 25΄, όταν ο Καραδήμος σούταρε από τη μικρή περιοχή, αλλά απέκρουσε ο Ζιάκας.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δράγκος, Μαλανδρής και Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκας, Βόσδου, Γκιαούρης, Κοτέντσης, Ιωαννίδης, Γιαξής, Καρατζάογλου (58’ Παπαϊωάννου), Σαράφογλου (70’ Τσομπάνογλου), Χιονίδης, Σαπιασβίλι (77’ Παπαδημητρίου), Μαυρίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Β. Ασλανίδης): Κατρατσέας, Μπάμπαλης, Αγτζίδης (77’ Ξανθόπουλος), Σιδηρόπουλος, Ουζούνης, Σάρρος, Κιορτσής, Καπουσούζης, Καραδήμος (55’ Κάρτσιος), Μπάρμπας (72’ Κοροσιάδης), Καρακασόγλου.



ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  3 – 1

Από το ημίχρονο το πρώτο «τρίποντο» του 2015

ΚΙΛΚΙΣ: (Ηλ. Ζλατούδης)
Με τα τέσσερα γκολ να μπαίνουν στο πρώτο μέρος, ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου φάνηκε πιο αποτελεσματικός, κερδίζοντας 3-1 στο Κιλκίς το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, με τον Γιάννη Τσεβρετζή να κάνει ντεμπούτο στους Καβαλιώτες. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16΄ με πέναλτι του Στεφανίδη, που κέρδισε ο Καρασίμος από τον Γεωργαντέλη. Στο 33΄ το Βυζάντιο ισοφάρισε σε 1-1, με σουτ του Ταχματζίδη, αλλά δέκα λεπτά μετά ήρθε το 2-1, με «λόμπα» του Μήτσικα σε αντεπίθεση, μετά από ασίστ του Πεχλιβάνη. Στο 45΄ ο Μήτσικας κέρδισε πέναλτι και ο Στάθης Στεφανίδης με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση, έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια, η ομάδα του Βασίλη Τραϊανόπουλου έκανε συντήρηση και σωστή διαχείριση της κατάστασης. Ο Εθνικός απείλησε ακόμα με τον Καρασίμο (44΄), ενώ το Κοκκινόχωμα είχε σουτ του Ελευθεριάδη λίγο άουτ (48΄) και δοκάρι σε φάουλ του Καρλόπουλου στο 84΄.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τρακαλιάνης, Καμπούρης και Κρυωνάς (Σερρών).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Καζανάς (63’ Πτηνόπουλος), Γκέλινος, Μιλκούδης, Αποστολάς, ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ, ΜΗΤΣΙΚΑΣ (88’ Χαριζάνης), Δημητρακόπουλος, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ, ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ (93’ Μπακαρόπουλος), Μπουζούρας.
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γ. Τσεβρετζής): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κουμπρόγλου, Μπατάκογλου, Ελευθεριάδης, Κεφαλάς, ΤΑΧΜΑΖΙΔΗΣ (82’ Σαουλίδης), Καρλόπουλος, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, Τσίλογλου (82’ Μεντής).


Όλα τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Εθνικός Αλεξαν.       1-1
Α.Ο. Καβάλα  -           Έβρος Σουφλίου                               1-0
Ορφέας Ελευθερ.     -           Θύελλα Φιλώτα                      2-4
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Πανσερραϊκός                        0-2
Καμπανιακός            -           Απόλλων Αρναίας                  2-0
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Βυζάντιο Κοκκιν.      3-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Αναγέννηση Γιαν.     1-0
Δόξα Δράμας            -           Άρης Ακροπόταμου                 3-0



Η Βαθμολογία

                                    ΤΕΡΜ.            Β.
1. Πανσερραϊκός      23-11  28
2. Α.Ο. Καβάλα         23-8    28
3. Άρης Θεσσαλονίκης        21-10  27
4. Καμπανιακός        21-10  23
5. Θύελλα Φιλώτα    15-11  20
6. Εθνικός Αλεξαν.   14-10  20
7. Δόξα Δράμας        17-15  20
8. Εθνικός Ν. Αγιονερίου    12-11  17
9. Ηρακλής Αμπελοκήπων 12-12  17
10. Έβρος Σουφλίου            14-13  16
11. Βυζάντιο Κοκκιν.            16-20  15
12. Ορφέας Ελευθερ.           15-17  14
13. Αναγέννηση Γιαν.          9-18    12
14. Άρης Ακροπόταμου       14-28  12
15. Απόλλων Αρναίας         9-22    7
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά 10-29  6

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top