ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ ΞΕΧΩΡΖΕΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2/14/2015 11:14:00 μ.μ.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η 23η αγωνιστική της Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.


Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
Αναμφίβολα το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στο γήπεδο της Καρίτσας με την τοπική ΑΕΚ να υποδέχεται τον Διαγόρα Σεβαστής σε ένα παιχνίδι του οποίου τους βαθμούς θέλουν και οι δυο ομάδες.

Απο τη μια οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την προνομιούχο τετράδα των πλέι-οφ κι απο την άλλη οι φιλοξενούμενοι να μπούν με το προνόμιο της δεύτερης θέσης στη διαδικασία των αγώνων που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή.

Να ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία και να δούμε ένα-ένα τα υπόλοιπα παιχνίδια, αφού σας πούμε ότι στον βαθμολογικό πίνακα έχουν προστεθεί οι βαθμοί του ΓΑΣ και του Γ. Ολύμπιου μετά τις σημερινές τους νίκες σε Μαρτίου και Λεπτοκαρυά αντίστοιχα:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΥΔΝΑ Κίτρους  64
2. ΟΛΥΜΠΟΣ Λεπτοκαρυάς  55
3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Σεβαστής  51
4. ΑΠΟΛΛΩΝ Λιτοχώρου   45
5. Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ  39
6. Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ  38
7. Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ  35
8. Γ. ΟΛΥΜΠΙΟΣ Λόφου  32
9. Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ  29
10. ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Κορινού  28
11.ΕΘΝΙΚΟΣ Κατερίνης  28
12.ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πλαταμώνα  21
13. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ  15
14. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κολινδρού  14
15. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Σφενδάμης  7
16. 25η ΜΑΡΤΙΟΥ  0
 **ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ, Γ.ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΛΟΦΟΥ, Α.Μ.Σ.  25η ΜΑΡΤΙΟΥ, Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ έχουν απο ένα παιχνίδι περισσότερο.

ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ-ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΚΟΡΙΝΟΥ
Ανοιχτό το παιχνίδι στο γήπεδο του Σταθμού «Ι. Καλιανίδης», ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι ικανές για το θετικό αποτέλεσμα στη μεταξύ τους αναμέτρηση.
Οι Διόσκουροι είναι με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζονται τους βαθμούς της νίκης που θα τη βοηθήσουν να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.
Ο Θερμαϊκός είναι βαθμολογικά πιο άνετος και έχει ποιοτικά το ρόστερ ώστε να κάνει τη ζημία σε κάθε αντίπαλη έδρα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Η μέχρι τώρα πορεία της νεανικής φέτος Αναγέννησης, χρίζει ως μεγάλο φαβορί τον ιστορικό Εθνικό Κατερίνης που έχει το επάνω χέρι στον αγώνα της Σφενδάμης.
Οι γηπεδούχοι «συλλέγουν» εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα τους φανούν χρησιμότατες τα επόμενα χρόνια ενώ ο Εθνικός σε κάθε περ΄πτωση θέλει τους βαθμούς από παιχνίδια σαν κι αυτό ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

Α.Ε. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
Παιχνίδι για δυνατούς λυτές αυτό στον Μοσχοπόταμο. Η Δρυάνιστα δεν αποτελεί εύκολη λεία στην έδρα της για καμία ομάδα. Παλεύει την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες της ο αγώνας με τον ιστορικό Απόλλωνα. Η ομάδα του Λιτοχώρου δεν έχει την πολυτέλεια της απώλειας βαθμών μιας και θέλει να μπεί με την καλύτερη δυνατή θέση στα παιχνίδια των πλέι-οφ. Έτσι αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το οποίο βαθμολογικά μπορεί να «δείχνει» Απόλλωνα, κρύβει όμως πολλούς κινδύνους στην εξέλιξη του.

Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
Η ΑΕ Περίστασης δεν έχει το άγχος των βαθμών και είναι από τις λίγες ομάδες που ενώ έχουν κάνει ριζική ανανέωση αποκτώντας πολλά νέα παιδιά φέτος, έχει καταφέρει να πάρει τους βαθμούς που της χρειάζονται ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει αγωνιστικά όλο το υπάρχων υλικό της. Αντίθετα η Ακαδημία κάνει την υπερπάντων προσπάθεια της να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Ενισχύθηκε σημαντικά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα δείξει στα επόμενα παιχνίδια της.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Η Πύδνα συνεχίζει να αποδεικνύει την υπεροχή της στο φετινό πρωτάθλημα, με ένα ρόστερ που δε σηκώνει αμφισβήτηση όσον αφορά την ποιότητα και τη δυναμική του. Το δείχνουν άλλωστε τόσο ο βαθμολογικός πίνακας, όσο και η μέχρι τώρα πορεία της σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Απέναντι της στην 23η αγωνιστική η ιστορική Αναγέννηση Κολινδρού που καίγεται για βαθμούς και έχει το πιο δύσκολο έργο της μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top