ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Ο ΑΦΟΒΟΣ , ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 4-3 ΤΟΝ ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

2/14/2015 11:06:00 μ.μ.
ΑΦΟΒΟΣ - ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 4-3
Σε ένα ματς που θα ζήλευαν και ομάδες που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες ο Άφοβος τελικά ήταν ο μεγάλος νικητής και επικράτησε σε έναν αγώνα «γκραν γκινιόλ» του ΓΣ Καισαριανής με 4-3. Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 2-0 με τα τέρματα των Σαλιτά (18’) και Ηλιόπουλου (23’), όμως οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν την ολική επαναφορά και αφού πρώτα ισοφάρισαν σε 2-2 (34’ Κοκοσούλης με σουτ και στο 41’ Χρυσοχόου με προβολή), έγραψαν και το 2-3 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Νάνο στο 49’.
Όμως μετά από επική αντεπίθεση οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στη σπουδαία νίκη που τους διατηρεί φαβορί για την άνοδο και παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μία μοναδική ευκαιρία για να πλησιάσουν στις πρώτες θέσεις. Πιο συγκεκριμένα στο 64’ ο Χριστοφορίδης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3, ενώ στο 82’ ο Ξούρας Γ. με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 4-3. Στο 79’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ξούρα Γ.
*Διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ πάνω στον Χρυσικό από τον Άφοβο για το δεύτερο γκολ του ΓΣ Καισαριανής.
Διαιτητές: Μαχαίρας, Χριστοδούλου - Νικολάου
ΑΦΟΒΟΣ: Χρυσικός, Μυλωνάς, Σαλίτα, Ξούρας Γ., Χνάρης (74’ Γιαννακόπουλος), Γεωργιάδης, Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (87’ Τζωρτζάτος), Καρτσωνάκης (74’ Ζώης)
ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Βασιλάκης, Κετσές, Βενέτι, Καπάκος (25’ Βουτυράς), Γάκης, Ζαγούρας (77’ Λυμπερόπουλος), Νάνος, Ντατσιονάκης, Χρυσοχόου, Κοκοσούλης (50’ Παριανός), Τζαβάρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top