ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΜΕ 0-2 ΤΟΥ ΠΑΜΙΣΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2/14/2015 11:22:00 μ.μ.
Μπροστά σε 500 και πλέον φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο φιλόδοξος Πάμισος επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στο δημοτικό γήπεδο του ΚΤΕΛ "Γιώργος Λουκαρέας" επί του Απόλλωνα Καλαμάτας που πρόβαλε σθεναρή αντίσταση.

Όσον αφορά τον χορό των τερμάτων, στο 14ο λεπτό ο μόνιμος σκόρερ του Παμίσου Ανδρέας Σειτάι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το 0-1 και στο 87ο λεπτό και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο ομογενής επιθετικός άσος, που με ατομική προσπάθεια κεραυνοβόλησε τον Αντωνόπουλο σημειώνοντας το 0-2, που κράτησε ζωντανή την ομάδα της  Μεσσήνης στο κυνήγι του τίτλου κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Κυπαρισσίας.
Παράλληλα, αξίζει να επισημάνουμε ότι η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Σαββάτου διεξήχθη στο κατάμεστο  γήπεδο του ΚΤΕΛ, δείγμα της αγάπης των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τόσο των ένθερμων φίλων του Απόλλωνα Καλαμάτας (σ.σ. ευελπιστούν τη φετινή σεζόν να σηκώσουν την  κούπα στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας εκτός απροόπτου κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου). 
Απο κει και πέρα, στον πάγκο του Παμίσου κάθισε μετά τη λύση  της συνεργασίας με το Σπύρο Τσικίνη ο στενός συνεργάτης του Νίκος Γεωργακλής, ο οποιος τα πήγε αρκετά καλά με το Χρήστο Μανιάτη και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο, πάγκο των πρασίνων μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Καλή ήταν η διαιτησία: ΜΠΛΑΝΑΣ Γ., ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Σ., ΒΡΥΩΝΗΣ Β. ενώ στο 14ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου ο Κουκέας για τον Απόλλωνα αντίκρισε την μπλέ κάρτα, καθώς παραδέχθηκε την απόφαση του "άρχοντα" του αγώνα να σφυρίξει την παράβαση-πέναλτι στην οποία υπέπεσε ο συμπαίκτης του Πετράκος, όταν ανέτρεψε μέσα στη περιοχή τον Σειτάι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Γρηγορόποπυλος): Αντωνόπουλος, Κουκέας (66΄Γιακουμής), Κουπούζος, Μιχαλόπουλος (82΄Αντωναίος), Πετράκος, Κλουβάτος, Τρικουράκης, Μάλαμας, Μπιτσάνης, Πανταζής και Σαραντόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Νίκος Γεωργακλής): Κυριακόπουλος, Ι. Τρίψας, ΙΙ. Τρίψας, Τριανταφυλλάκης, Φιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μωράκης, Ι. Καλογερόπουλος (75΄ΙΙ. Καλογερόπουλος), Σειτάι, Αργυρόπουλος, Χελάς (89΄Σταματόπουλος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top