ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΣΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

1/11/2015 10:07:00 μ.μ.



τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε σήμερα το απόγευμα  ο Μέγας Αλέξανδρος Ελλήνων εκτός έδρας  με το αγγλικό σκορ 4-5 !!!!!!!!

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σαντίκογλου δείχνοντας αποτελεσματικότητα αλλά και ψυχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα έδειξαν πως δεν βρίσκονται τυχαία στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό και οι εναλλαγές στο σκορ έκοβαν την ανάσα δημιουργώντας την απορία αν ο αγώνας ήταν ερασιτεχικός η αν πρόκειται για αγώνα αγγλικού πρωταθλήματος !!!!

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 2-3 αν και προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με 1-0 .Αξίζει να σημειώσουμε εδώ πως το 2-3 είχε διαμορφωθεί στο 31 ' λεπτό !!!!!!

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εξίσου συναρπαστική με την Αστραπή να πιέζει για την ισοφάριση κάτι το οποίο πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι εφτάψυχοι όμως ''απόγονοι''του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σε ένα ρεσιτάλ εναλλαγής του σκορ στα τελευταία λεπτά κέρδισαν δίκαια με το σπαθί τους το τρίποντο με το οποίο σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση μαζεύοντας έως τώρα 20 βαθμούς !!!!!

Σημαντικό στοιχείο στην επιτυχία έπαιξε το γεγονός πως η τακτική του Κώστα Σαντίκογλου αλλά και οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου μπλόκαραν τα ατού της Αστραπής που στο τέλος απορούσαν πως χάθηκε το παιχνίδι.

Με το σφύριγμα της λήξης από τον κ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ  οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ελλήνων έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύριζαν μέχρι τον Δενδροπόταμο με κόρνες και τύμπανα !!!!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία δύο παρατηρητών. Των κ.κ. Απόστολου Νικολαϊδη και Θεόδωρου Ιγνατιάδη.

ΑΣΤΡΑΠΗ: Παπαδόπουλος, Μπατιάς, Χρήστου, Π. Δημητρίου, Παύλου, Βασιλείου, Τσακίρης, Ε. Σαγκούρης, Ε. Δημητρίου, Αλεξάνδρου, Σ. Σαγκούρης. Έπαιξαν και οι Χ. Παπαδόπουλος. Γ. Αλεξάνδρου, Σ. Σαγκούρης.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Ταφίλης, Γεωργής, Κ. Φραγκούλης, Δ. Φραγκούλης, Κ. Σαγκούρης, Τάσσιος, Σ. Γεωργής, Δημητριάδης, Μπάφας, Σαντίκογλου, Ράμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top