ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

1/11/2015 10:28:00 μ.μ.



ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΡΟΥΦ 2-0

Συνεχίζει να προχωράει . . . χέρι χέρι με το Αιγάλεω στην κορυφή του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ ο ΓΣ Αργυρούπολης αφού επικράτησε και του Ρουφ με 2-0 και παράλληλα αύξησε τη διαφορά στο +3 από την τρίτη Αγία Παρασκευή.

Η στιγμή που ξεχώρισε στο ματς ήταν το εκπληκτικό γκολ του Λεβέντη το οποίο όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και το είδαν από κοντά θα το θυμούνται για πολύ καιρό! Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής των «πορτοκαλί» δοκίμασε ένα εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή στο 43' και ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του σε ένα κομβικό χρονικά σημείο για την εξέλιξη του ματς. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 70' από τον Χιόνη.

Διαιτητές: Παππάς, Χαρίτος – Ελευθερίου

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Ε. Δ., Χιόνης, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Μ., Πάλογλου, Ντούβλης, Λεβέντης Ι. Δ. (88' Κορκολής), Υφαντής, Μένταυλος (80' Παπαντωνάκης Ν.), Κοκκινέλης, Πασαρής (25' Στεφανιδάκης)

ΡΟΥΦ: Χαρίσης, Γιάνκολο (80' Καραμπάς), Καραβίδας, Ακαρέπης, Βαμβακερής, Τομπουλίδης, Φωτόπουλος (65' Θάνος), Χατζημιχάλης, Κολοφώτης, Γαλάνης (46' Ασλανίδης), Ρίζος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top