ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1/16/2015 08:30:00 μ.μ.




Ακόμα μια μεταγραφή τη δεύτερη στην χειμερινή περίοδο ανακοίνωσε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που απέκτησε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργου-Μάριου Καρασαββίδη.
Ο Καρασαββίδης είναι 21 ετών μεσοεπιθετικός έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Γερμανία όπου και μεγάλωσε και έχει αγωνιστεί στην Καλαμαριά σε Επισκοπή και στην κ-20 του Ηρακλή. Η ομάδα των Γιαννιτσών θέλει άλλους δύο παίκτες που λογικά αν πραγματοποιηθούν οι μεταγραφές τους θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα.
Αγωνιστικά τώρα η ομάδα των Γιαννιτσών την Κυριακή δίνει ένα πού δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ακροπόταμο, ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για τον ιστορικό σύλλογο της Πέλλας, που θέλει να το κερδίσει για να μπει για τα καλά και με αξιώσεις στο κυνήγι της παραμονής με άλλο αέρα. Θα απουσιάζει ο Μωυσιάδης και ο Λυσίτσας που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κατρατσέα.
*matiespellas.gr

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Γιάννης Μαυρίδης θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Δωτιέα Αγιάς.
Ο ταλαντούχος παίκτης έχει αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα με τον Αμπελωνιακό και τώρα θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
*athleticlarissa.gr


Ακόμα ένας παίκτης προστέθηκε στο δυναμικό του Απόλλων Αρναίας. Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό Παύλο Φωτιάδη, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ζακυνθιακό.
Είναι γεννημένος το 1989 και πριν τρία χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή ενώ το 2012 αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε στα Μουδανιά και τον Ιανουάριο μετακόμισε στη Σουηδία και συγκεκριμένα στη Ska IK (Γ Εθνική), εκεί όπου είχε πετύχει 19 τέρματα σε 26 αγώνες.

Καϊμακαμούδης και Δάρρας στον Ιωνικό

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο σύλλογος αποκτώντας τον 21χρονο ταλαντούχο επιθετικό, Φώτη Καϊμακαμούδη.
Ο νεαρός φορ που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Γλυφάδα ενώ μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο δυναμικό του Ηροδότου. Με τον έμπειρο Κοντογουλίδη, τον Σκαφτούρο που σκόραρε στο ντεμπούτο του και τον ταλαντούχο Καϊμακαμούδη, δημιουργείται πλουραλισμός στην θέση των επιθετικών και αποδεικνύεται πως η διοίκηση του Ιωνικού φρόντισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την άμεση επίλυση του επιθετικού προβλήματος που αντιμετώπισε η ομάδα στον πρώτο γύρο. 
Ο Αλέξανδρος Δάρρας αναμένεται να θωρακίσει τα μετόπισθεν του Ιωνικού, καθώς ο νεαρός οπισθοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και εντάχθηκε στο ρόστερ του συλλόγου. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν με την ομάδα των Τραχώνων στην Β' Εθνική ενώ κατα το παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα του Αιγάλεω, του Αιολικού και του Εθνικού Αστέρα.
Με αυτή την προσθήκη ολοκληρώθηκε η στελέχωση της αμυντικής γραμμής όπου πλέον με τους Κρητικό, Δάρρα, Παντελίδη και Οικονομόπουλο εξασφαλίζεται η σταθερότητα στα μετόπισθεν. 


Στην απομάκρυνση επτά ποδοσφαιριστών προχώρισε η διοίκηση της ομάδας της Βάρης, όπου μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Καζαντζής.

Συγκεκριμένα ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές:  Κώστας Δρακοντίδης, Ιωδήφ Κωνσταντίνου, Νίκος Παπαχριστόπουλος, Δημήτρης Ρίκος, Κώστας Φραγκής και Βασίλι Κονσταντίν,  που δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Φώτη Θανέλλα, με τη διοίκηση να τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
O Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ  ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Καζαντζή Γιώργο.
Ευχαριστούμε τον Κάζα για την άψογη συνεργασία που είχαμε για όσο διάστημα ήταν στην ομάδα και θα είναι για πάντα στην καρδιά μας για την ποδοσφαιρική του αξία, τον επαγγελματισμό του, το ήθος του και την προσωπικότητα του.
Ο πρόεδρος κ. Τυρόπουλος Νίκος και το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του
O Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ  ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές : Δρακοντίδη Κώστα , Κωνσταντίνου Ιωσήφ , Παπαχριστόπουλο Νίκο , Ρίκο Δημήτρη , Φραγκή Κώστα καί Konstandin Vasili.
Ευχαριστούμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την επαγγελματική τους στάση καθ'όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.
Ο πρόεδρος κ. Τυρόπουλος Νίκος και το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top