ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

1/17/2015 10:17:00 π.μ.



ε πολλά προβλήματα θα ταξιδέψουν οι οράνιε την Κυριακή στην Καλαμάτα, όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 14ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος.
Ο κ. Μεσολόγγης επέστρεψε σήμερα μετά από απουσία 10 ημερών λόγω  του προπονητικού σεμιναρίου της Κέρκυρας και στην σημερινή προπόνηση δεν αντίκρισε και την καλύτερη εικόνα.
Ο Δημήτρης Μαυρέλης αισθάνθηκε τράβηγμα στη γάμπα του στον αγώνα Κυπέλλου της Κηφισιάς και τις τελευταίες δύο μέρες ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας . Ο Σωκράτης Πέτρου αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Στην αποψινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη εκτάκτως στις 19:30 το βράδυ έτσι ώστε να είναι παρών και ο κ. Μεσολόγγης, ο Ηλίας Νώτης συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα μετά από ένα διάστημα απουσίας τριών εβδομάδων, αλλά και αυτός δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.
Η κατάσταση των τραυματιών  θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή τελευταία προπόνηση (14:00 Sport Camp), όπου οι Μαυρέλης και Πέτρου θα δοκιμάσουν να γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα.
Αν μαζί με τους τραυματίες προσθέσουμε και την απουσία του τιμωρημένου Κώστα Αποστολάκη (4 κάρτες), είναι αυτονόητο ότι  το έργο των οράνιε γίνεται  ακόμη πιο δύσκολο απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.
Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Φάνης Τσώκος που εξέτισε στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης την τιμωρία του.
Διαιτητής της Κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι  ο κ. Γαβρίλης με βοηθούς τους κ.κ Βασιλάκη και Γούναρη από το Σύνδεσμο Αθηνών.
Με την επιστροφή του κ. Μεσολόγγη μπαίνουν στην τελική ευθεία τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας με την πρώτη μετεγγραφή να ανακοινώνεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το απόγευμα της Δευτέρας.

http://www.aoloutraki.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top