ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ : ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΨΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑΚΑΙ ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑ , ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

1/08/2015 12:52:00 μ.μ.


Νίκη με 3-0 επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου, πέτυχε ο Τσικλητήρας Πύλου στη χθεσινή
εντός έδρας αναμέτρηση του πρώτου αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας και όλα δείχνουν, στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης στις 04/03/15 θα αντιμετωπίσει στο Αθλητικό κέντρο του Κορδία τον νικητή του αγώνα Απόλλωνα-Ολυμπιακού με τους Απολλωνιστές να έχουν το προβάδισμα μετά το σημερινό νικηφόρο 2-0.
 Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ τα τέρματα πέτυχαν οι Δούνιας στο 15΄το 1-0, στο 25΄ο Διακουμής το 2-0 και στο 80΄ο Κάνιστρας το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα των γηπεδούχων που ακούει στο όνομα Νάστος άφησε άριστες εντυπώσεις με την καταπλητική του εμφάνιση, ικανοποιώντας παράλληλα τους φίλους του Τσικλητήρα που βρέθηκαν στο παιχνίδι!
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τον τεχνικό των "νερατζούρι" Σωτήρη Δημάκη, στη σημερινή αναμέτρηση της Πύλου απουσίασαν τρια βασικά του στελέχη.
Συγκεκριμένα οι Μάριος Βουρνάς ψηνόταν από υψηλό πυρετό που άγγιξε τους 40ο βαθμούς και Σκαρπαλέζος και Θεοδωρόπουλος δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν άδεια από την εργασία τους.
Διαιτησία: Γιώργος Μπλάνας, Γ. Κυριακόπουλος και Ν. Τσίρμπας
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ (Νίκος Κακαλέτρης): Μίντζηρας, Μαραβέλας, Ι. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου), Ν. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Δούνιας, Σεφεράσι (60΄ΙΙ. Εμμανουήλ), Κάνιστρας, Νάτσης (84΄Καλδής) και Διακουμής (90+Xissa).
 Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Σωτήρης Δημάκης): Μητσέας, Χ. Παπαγεωργίου, Ι. Δημητρίου, Κωστόπουλος (75΄ΙΙ. Δημητρίου), Καστριτσέας, Μαυροειδάκος (80΄Τασσιόπουλος), Βεργόπουλος, Χελάς, Δασκαλάκης, Καπόγλης και Παπαδόγιαννης.


Ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ήταν ο μεγάλος νικητής στο 1ο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας νικώντας στο γήπεδο του "ΚΤΕΛ" Γιώργος Λουκαρέας τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με σκορ 2-0. 
Οι Απολλωνιστές με την απογευματινή τους επιτυχία βρίσκονται με το ένα πόδι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης (04/03/15) και στον επαναληπτικό του Φεβρουαρίου στις 18/02, διατήρησαν το προβάδισμα και όλα δείχνουν θα αναμετρηθούν στο τελικό με το Τσικλητήρα Πύλου μετά το σημερινό 3-0 επί του ΑΟ Διαβολιτσίου.
Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ στο 54ο λεπτό σε καλοκτυπημένο κτύπημα κόρνερ του Κουπούζου, στην τροχιά της μπάλας πετάχτηκε ο Τρικουράκης και, με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 1-0
Το τελικό 2-0 των Απολλωνιστών σημείωσε έντεκα λεπτά αργότερα ο μόνιμος σκόρερ της καλαματιανής ομάδας Μάριος Μπιτσάνης που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι.
Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος ρέφερι Ηλίας Αλεξέας με τους συνεργάτες του Η. Σκόρδο και Κ. Τσοπανάκη
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Γρηγορόπουλος): Αντωνόπουλος, Κουκέας, Κουπούζος, Κλουβάτος, Φουρναράκος, Σιάσιος (25λ.τ. Αντωναίος), Τρικουράκης, Σαραντόπουλος, Μάλαμας (70΄Γιακουμής), Πανταζής (84΄Μανωλόπουλος) και Μπιτσάνης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Γιώργος Πολυμενέας):Κωνσταντακόπουλος, Μαρούδας, Παπαλέξης, Αργάνης, Μπάλας, Πολυμενέας, Τζίφας, Φιλάι (66΄Μούντανος, Θεοδωρόπουλος (76' Κουτρουμπής), Αλεξανδρόπουλος και Αναγνωστόπουλος (50΄ Τσαναλίας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top