ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ

1/08/2015 12:35:00 μ.μ.

Στην πρώτη της κίνηση για την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προχώρησε πριν λίγο η Προσοτσάνη, αποκτώντας ως ελεύθερο από τη Δόξα Δράμας το μεσοεπιθετικό Γιώργο Δικαιόπουλο.

Ο νεαρός (σ.σ. γεννημένος 23/01/1992) άσσος των «κυανόλευκων» αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήρε το «ΟΚ» από το Γιώργο Λάλα για να ενταχθεί άμεσα στην Προσοτσάνη, καθώς εδώ και δύο περίπου εβδομάδες μετείχε κανονικά στις προπονήσεις, ενώ αγωνίστηκε για περίπου 70' και στο πρόσφατο φιλικό με αντίπαλο την πρώην του ομάδα....


Στην ανακοίνωση της απόκτησης τριών νέων παικτών προχώρησε σήμερα η Διοίκηση της ομάδας του Καλαμπακίου. Πρόκειται για τους : Γιάννη Ντοβα(κεντρικος αμυντικός), Θόδωρο Πουλιού(μεσοεπιθετικός) και Κωνσταντινίδη Σωκράτη(αμυντικός).


Σημαντική ενίσχυση για την επιθετική γραμμή του Πανδραμαϊκού αποτελεί η απόκτηση του πρωην παίκτη του Κεραυνού Μοναστηρακίου, Στεφανου Χατζηκυριακου. Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός ηταν μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ενα απο τα ισχυρότερα επιθετικά όπλα της ομάδας του Τάκη Σταμογλου, απο εδώ και στο εξης όμως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εναν ιστορικοτερο συλλογο, κανοντας ενα μεγαλυτερο βήμα στην καριέρα του. Στον Πανδραμαϊκό θα συνεχισει την καριέρα του και ο Αγγελος Μαλλιος(γιος του προπονητη Γιώργου Μαλλιού) ο οποίος αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισού. Ο Αγγελος αναμένεται να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των ερυθρολεύκων.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top