ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΡΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

1/14/2015 07:06:00 μ.μ.




Για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη έμεινε ο Παύλος Μελάς, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 στην Πεντάλοφο από την τοπική Δόξα.
Σε μία αναμέτρηση όπου οι Σταυρουπολίτες κατέβηκαν χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ Κώστα Γεροντίδη και οι Πενταλοφίτες χωρίς τον αρχηγό τους Χρήστο Αραμπατζούδη, για επαγγελματικούς λόγους, η ομάδα του Ηλία Σαπάνη πήρε έστω και με δύσκολο τρόπο το τρίποντο της νίκης.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την Δόξα Πενταλόφου, η οποία μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο και την ήττα από την Καρδία στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στις επιτυχίες. Το καλό για τον Πεντάλοφο είναι ότι αυτή η νίκη επιτεύχθηκε επί του Παύλου Μελά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πλησιάσει τους Σταυρουπολίτες στο -1 και να αυξήσει τις πιθανότητες της για να μπει στην τριάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, μέχρι την στιγμή του πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο. Στην φάση του πέναλτι, ο Σοφοκλής Τσουκαλίδης βρήκε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής Μπάτζιος έδειξε την βούλα και ο Καλίν Ιβάνοφ έγραψε το 1-0.
Στην επανάληψη, ο Παύλος Μελάς ήταν πιο δραστήριος και θα μπορούσε σε αρκετές περιπτώσεις να είχε ισοφαρίσει ωστόσο πλήρωσε την δυστοκία του στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Την στιγμή που πίεζε λοιπόν, σε μια κόντρα της Δόξας, ο Παπαδόπουλος έριξε κάτω τον Σταμπουλή και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ως τελευταίος παίκτης. Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι βρήκαν αρκετούς ελεύθερους χώρους στις αντεπιθέσεις τους και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι.
Στις καθυστερήσεις όμως σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Σε μια φάση διαρκείας, ο Λυκίδης βρέθηκε «φάτσα-κάρτα» με τον τερματοφύλακα Φωτόπουλο και από πλεονεκτική θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.
Το παιχνίδι στιγματίστηκε από μια πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, όταν σε ένα δυνατό μαρκάρισμα του Σεϊζη πάνω στον Λιοτατή, ο Κύπριος έσπρωξε τον αντίπαλο του, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος. Τα αίματα άναψαν, ο Λιοτατής ήταν έξαλλος για το σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε και την ίδια στιγμή ο κόσμος απ έξω τα έβαζε με τον επιθετικό του Παύλου Μελά.
Τέλος, αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι χωρίς γκολ για τον Παύλο Μελά, ο οποίος καλείται να βρει τον καλό του εαυτό ενόψει του δεύτερου γύρου.

ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ – ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ 1-0
Σκόρερ: Ιβάνοφ 35΄
Διαιτησία: Μπάτζιος (Πατσιάς – Τσότσιος)
ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ (Σαπάνης): Φωτόπουλος, Σεϊζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Σταμπουλής, Σαραμουλής, Ταϊρης, Χατζηαποστόλου, Χατζηαγοράκης, Ιβάνοφ, Πάντσο
Αγωνίστηκαν επίσης οι; Σαρίκης
ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ (Μπήκας): Παυλίδης, Τσουκαλίδης Γ., Αμοιρίδης, Πλήκας, Νικολαϊδης, Χατζηχαριστός, Σοφ. Τσουκαλίδης, Βαχανελίδης, Λυκίδης, Λιοτατής, Καζάνας
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριανταφυλλίδης,  και Σκόρδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top