ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ , ΕΥΚΟΛΑ 2-0 ΤΗΝ ΑΧΑΪΚΗ

11/09/2014 09:23:00 μ.μ.



Δεύτερη σερί ΝΙΚΗ για τους νεοφώτιστους στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής που νίκησαν πολύ εύκολα την (κακή) Αχαϊκή με σκορ 2-0.

Στο 40' ο Αποστολάκης για τους γηπεδούχους έκανε το δυνατό γύρισμα , ο Αυγερινός στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα προς το τέρμα και ο Δρακοπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για να γίνει το 1-0! Στο 48’ φοβερή απόκρουση του Καλλιακμάνη σε κοντινό σουτ του Φούφουλα.  Στο 53’  κάθετη πάσα στον κενό χώρο και ο Πανούσης πρόλαβε τον Δρακόπουλο και πλάσαρε για το 2-0.
Στο 57 λάθος του Μπεκίρη και ο Δρακόπουλος έσωσε την ομάδα του στο τετ α τετ με τον Αποστολάκη. Στο 62 φοβερή πάσα του Χρυσαφίδη στην πλάτη της άμυνας, πλασέ του Παπουτσή από μακριά λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 72’ ο Παπουτσής ξανά σε θέση σέντερ φορ πλάσαρε τον Δρακόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας της Αχαϊκής με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στο 87’ αποβλήθηκε ο Σουρανής για την Αχαϊκή.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Καλλιακμάνης, Χατζηνικολής, Γκαρμίρης (29’ λ.τ. Παπαναστασίου),Σιώκος,Μαυρέλης,Τσώκος, Παπουτσής,Μπελεβέτης (56’ Παινέσης),Χρυσαφίδης (77’ Σουσούνης),Αποστολάκης, Ζερβός.
ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Πετρόπουλος, Κωστής, Μπεκίρης, Αυγερινός (72’ λ.τ. Φραγκούλιας), Σαμίκος (46’ Σουρανής), Καζαντζής, Μπουρδανιώτης (64’ Βαλσαμής), Μητροπουλος, Φούφουλας,Αποσκίτης.
Πηγή: Patragoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top