ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ Η ΜΙΝΩΪΚΗ 1-2 ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΥΡΤΙΑΣ

11/19/2014 06:12:00 μ.μ.




Την νίκη που της έδωσε την πρόκριση πανηγύρισε η Μινωική μέσα στην Μυρτιά με 1-2 επί του Αστέρα για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ. 
Στο πρώτο μέρος η Μινωική μπήκε πολύ καλά, απείλησε στο 3′ με τον Ζανελάρη ο οποίος αστόχησε με «άδειο» τέρμα ενώ στο 8′ ο Ζανελάρη κατάφερε να ανοίξει το σκορ όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 19′ ο Μαρκάκης εκμεταλλευόμενος το λάθος γύρισμα του Κυπαράκη βγήκε τετ α τετ με τον Ψαρουλάκη και άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα κάνοντας το 1-0 ενώ στο 34′ ο Μπελενιώτης σέντραρε με τον Καραφωτιά να παίρνει την κεφαλιά η οποία πέρασε άουτ.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Γουργιώτης έκανε μία καλή ατομική ενέργεια όμως αστόχησε με 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη στο 50′ υπήρξε ένταση μεταξύ της κερκίδας και του ποδοσφαιριστή της Μινωικής, Αρμάντο Χελά ενώ στο 56′ μετά από μία εκτέλεση φάουλ ο Λυρώνης στην προσπάθεια του να διώξει σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της ομάδας του με τον Ρουμελιώτη με κεφαλιά να κάνει το 1-1 για την Μινωική με τον Χελά να πανηγυρίζει έξαλλα να «συνεχίσει» την κόντρα με την κερκίδα (Διαβάστε περισσότερα) με τον διαιτητή κ. Ζαχαριουδάκη να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 66′ ο Γουργιώτης βγήκε σε θέση βολής όμως απέκρουσε ο Χριστοδουλάκης ενώ στο 69′ ο πρώτος σκόρερ της Μινωικής και της Α1 ΕΠΣΗ, Κώστας Γουργιώτης με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 78′ ο Καραταράκης έκανε την σέντρα με τον Καραφωτιά να προσπαθεί με «σκαστό» σουτ όμως ο Ψαρουλάκης απομάκρυνε.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
Αστέρας Μυρτιάς: Χριστοδουλάκης, Κουκάκης Γ., Μπελενιώτης, Καλογεράκης, Μπελιμπασάκης(90′ Ραπτάκης), Κουκάκης Ν.(62′ Παπαδόπουλος), Δεληθωμαίδης, Λυρώνης(72′ Σπυριδάκης), Μαρκάκης, Καραφωτιάς, Καραταράκης
Μινωική: Ψαρουλάκης, Χελά, Ρουμελιώτης, Γουργιώτης, Βλάχος, Ντελία, Κυπαράκης, Ζανελάρης(87′ Βλαχάκης), Καστελιανάκης(59′ Βιτσαράς), Κουτουλάκης, Τσομπανάκης(46′ Αποστολάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top