ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 1-2 ΤΟ ΤΥΜΠΑΚΙ

11/19/2014 06:10:00 μ.μ.




Ο Αλμυρός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ επικρατώντας στο Τυμπάκι με 1-2 της ομώνυμης ομάδας σε ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ  το οποίο πήγε στην παράταση.
Το Τυμπάκι πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Κουρουθιανάκη να βγάζει την σέντρα η οποία βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μαρακομιχελάκης με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.
Στο 8′ ο Αλμυρός έφερε το ματς στα ίσα όταν από κομπίνα σε φάουλ ο Αργέντης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1. Στο 53′ ακυρώθηκε γκολ του ΑΟΤ για επιθετικό φάουλ του Γιαννακάκη. Το ματς έμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και έτσι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 2ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης (107′) ο Ποτηράκης με κεφαλιά έκανε το 1-2, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Γαζίου.
ΑΟΤ: Κωνσταντουλάκης, Κεφαλάκης, Φλορέντς, Γιαννακάκης, Μανουσάκης (81΄ Ι. Χριστοδουλάκης), Γ. Χριστοφδουλάκης, Καρβελάς, Κουρουθιανάκης, Αναγνωστάκης (68΄ Τριάντης), Κουράκης, Μαρακομιχελάκης.
ΑΛΜΥΡΟΣ: Μανωλακάκης Δημ., Σταυρακάκης (96′ Μανωλακάκης Βαγγ.), Καρέλης, Αποστολάκης, Διγενής, Στρατήγης, Γαργανουράκης (46′ Κοκκινάκης), Ποτηράκης, Αργέντης (84′ Χουρδάκης), Απλαδάς, Ανδρεαδάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top