ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟ , Ο ΖΑΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΡΟΥΒΑ

11/16/2014 10:55:00 μ.μ.




Με σκορ 1-4 επικράτησε ο Αλμυρός στον Καρτερό της ΑΕΚατσαμπά και παρέμεινε στην 4η θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 18 βαθμούς. Το ματς επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Ζουρλαντώνη του οποίου γύρισε η γλώσσα (διαβάστε εδώ) ωστόσο με την γρήγορη επέμβαση των Διγενή και Τσιγώνη, ο αμυντικός της ΑΕΚ διέφυγε από κάθε κίνδυνο.
Όσον αφορά το ΠΑΙΧΝΊΔΙ ο Αλμυρός απέκτησε από νωρίς προβάδισμα στο ματς όταν στο 15′ ο Διγενής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Στο 50′ ο Αθουσάκης έφερε το ματς στα ίσα για την ΑΕΚ. Στο 60′ ο Ποτηράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2. Τα άλλα δυο γκολ της ομάδας του Γαζίου σημειώθηκαν από τον Απλαδά στο 75′ και στο 88′.
ΑΕΚ: Αλνασάν, Τσιγώνης, Σιδηρόπουλος, Ζουρλαντώνης (20′ λτρ Αφεντόπουλος), Ανδρεαδάκης (80′ Μαγουλάκης), Καραφωτιάς, Τζιώτης, Τσομπανάκης (46′ Καρανδινός), Τζέρτζι, Μπέης, Αθουσάκης.
ΑΛΜΥΡΟΣ: Χατζημηνάς, Αποστολάκης, Χουρδάκης (46′ Καρέλης), Διγενής, Μανωλακάκης (65′ Απλαδάς), Ανδρεαδάκης, Κοκκινάκης, Αργέντης, Στρατήγης , Ποτηράκης, Τριανταφυλλάκης (80′ Σταυρακάκης).

Ο Ζαρός ήταν ο ΝΙΚΗΤΉΣ  στο ντέρμπι της Μεσσαράς καθώς επικράτησε με 2-0 επί του ΑΟ Τυμπακίου.
Στο 35′ ο Τσουπάκης ανατράπηκε από τον Χαραλαμπάκη με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χαλκιαδάκης κάνοντας το 1-0 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Τσουπάκης ανατράπηκε και πάλι από τον Χαραλαμπή με τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κωνσταντουλάκης. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Χαλκιαδάκης ο οποίος έκανε το 2-0.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης, Αλμπαντάκης, Λουλιάδης, Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης Δ., Γιαννουλάκης(85′ Κουτσάκης Π.), Πολυμερίδης(70′ Πρινιανάκης), Τσουπάκης, Κλαπάκης Γ., Φραγκιαδουλάκης
ΑΟΤ: Χαραλαμπάκης, Γιαννακάκης, Πετρακάκης(75′ λ.τ. Φλορένς), Χριστοδουλάκης Γ.(65′ Κωνσταντουλάκης), Λουμπάκης, Καρβελάς, Κουρουθιανάκης, Αναγνωστάκης, Τριάντης, Κουράκης, Μαρακομιχελάκης(70′ Χριστοδουλάκης Ι.)

Από μία πολύ δύσκολη έδρα «απέδρασε» ο Ρούβας ο οποίος επικράτησε με 1-2 στα Μάλια του ΠΑΝΟΜ και μάλιστα με ανατροπή και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Μανδαλενάκη για τα πολλά σφυρίγματα που έδινε υπέρ των φιλοξενούμενων. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ρούβας είχε ένα ακυρωθέν γκολ με τον Καστελιανάκη ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον Βάσο.
Στο 55′ ο ΠΑΝΟΜ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντούριτς με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Συντυχάκη. Στο 70′ ο Συσκάκης άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Γιώργου Βλαχάκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 75′ ο Καλογερής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή με τον κ. Μανδαλενάκη να δίνει πέναλτι υπέρ της ομάδας της Γέργερης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βάσος ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 1-1. Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 85′ όταν από σέντρα του Αντωνάκη ο Κεφαλούκος με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαπίδη.
Τέλος να αναφέρουμε ότι αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ρούβα ο Πετράς για διαμαρτυρίες στον επόπτη.
ΠΑΝΟΜ: Λαπίδης, Κατσάφαρος, Πατελής, Αργυράκης, Κολιακουδάκης, Κατσούλης Ι., Κατσούλης Εμμ., Ντούριτς, Συσκάκης, Χριστοδουλάκης (85′ Μπελιβανάκης), Διαμαντάκης
ΡΟΥΒΑΣ: Συνάνης, Καλογερής, Ανυφαντάκης, Συντυχάκης, Κορδονούρης, Κεφαλούκος, Κωνσταντινίδης, Βάσος, Αντωνάκης, Καστελιανάκης, Γαλάνης (58′ Τσιρλίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top