ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΡΟΥΒΑ

11/19/2014 06:14:00 μ.μ.




Mε δύο πέναλτι προς το τέλος του αγώνα ο Ρούβας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Ραύκου, επικρατώντας με 0-2 στον Άγιο Μύρωνα και έτσι προκρίθηκε στους «16″ του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Ο Ραύκος στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθώντας να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες του Ρούβα και δημιούργησε προϋποθέσεις για να δημιουργήσει κινδύνους σε αντεπιθέσεις. Ο Ρούβας πάντως ήταν αυτός που δημιούργησε τις μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, όχι από κάποια οργανωμένη επίθεση, καθώς οι διάδρομοι ήταν κλειστοί, αλλά από στημένες φάσεις. Στο 15′ μετά από κόρνερ, ο Ανυφαντάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Την ίδια κατάληξη είχε και στο 17΄ το απευθείας φάουλ του Κορδονούρη. Πριν κλείσει το α΄ ημίχρονο, σε κεφαλιά του Τσιρλίδη μετά από κόρνερ, ο Κυριακάκης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση, κρατώντας το 0-0.
Στο β΄ ημίχρονο η είσοδος του Βάσου έκανε τον Ρούβα πιο κινητικό, με τον βιρτουόζο μέσο να έχει δύο ευκαιρίες αλλά το γκολ το έβαλε ο Ραύκος, αν και δεν μέτρησε. Σκόραρε ο Απλαδάς αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ, σε μία οριακή φάση.
Το σκορ άνοιξε στο 75΄ μετά από πέναλτι που υπέπεσε ο Μακατουνάκης πάνω στον Καστελιανάκη και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντινίδης. Το δεύτερο πέναλτι προκάλεσε αμφισβήτηση από πλευράς γηπεδούχων, καθώς δόθηκε από τον διαιτητή κ. Ξυπάκη σε σπρωξίματα στην περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Κορδονούρης, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
ΡΑΥΚΟΣ: Κυριακάκης, Κωστόπουλος, Πλερωνάκης, Μακατουνάκης Μαν., Μακατουνάκης Μυρ., Πεπελάσι, Σταματάκης, Τσαγκαράκης, Μάρκου, Απλαδάς, Αριανούτσος.
ΡΟΥΒΑΣ: Φραγκιαδάκης, Καλογερής, Ανυφαντάκης, Καλεμάκης, Κορδονούρης, Συντυχάκης, Καστελλιανάκης, Τσιρλίδης, Ανδρουλάκης, Χαλκιαδάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top