ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 1-0

11/09/2014 09:01:00 μ.μ.



Ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι συμπαίκτες του τα έκανε ο 20χρονος άσος των Πετραλώνων Κώστας Τζαβάρας από το 60' και έπειτα οπότε και χρησιμοποιήθηκε στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ από τον τεχνικό της ομάδας του Βασίλη Σπέρτο.
Ο Τζαβάρας που αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για την ομάδα του πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα προσφέροντάς της και τη ΝΙΚΗ, δημιούργησε ευκαιρίες και κράτησε την μπάλα όποτε χρειάστηκε. Ο Τζαβάρας έγραψε το τελικό 1-0 για τα Πετράλωνα στο 74' με απευθείας κόρνερ.

Ένα λεπτό πριν ο Παπαδάκης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι όπως και για το κόρνερ που δόθηκε. Στο φάουλ κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα ο γκολκίπερ Λολέας μπόρεσε να αγγίξει με τα ακροδάχτυλα την μπάλα η οποία στη συνέχεια αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25' κι ενώ βρισκόταν στο έδαφος ο Αναγνωστόπουλος των Πετραλώνων έφυγε μόνος του στην επίθεση ο Αθανασίου ο οποίος μόνος προ του γκολκίπερ Καπακτσόγλου έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ στην φάση αυτή. Το ίδιο έκαναν και οι φιλοξενούμενοι στο 65' διαμαρτυρήθηκαν ότι κακώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ οι Γκουτσούλας, Δημητρίου, Στρατής που έφευγε στην αντεπίθεση.
Το ματς στο οποίο είχαν την υπεροχή τα Πετράλωνα και φαρμακερές αντεπιθέσεις ο Κεραυνός παρακολούθησαν 350 θεατές στο γήπεδο Ρουφ.

Καλό το διαιτητικό τρίο Φωτόπουλος, Κωστούλας, Τσελίκος. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Τζαβάρας ενώ διακρίθηκαν ακόμα οι Παπαδάκης, Κούρτογλου, Κατσιγιάννης, Μακρυπούλιας και Γ. Γολίδης, Τσιγγόπουλος, Στρατής, Αναγνωστόπουλος.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ:Καπακτσόγλου, Μεμπελίκας, Αναγνωστόπουλος, Κατσιγιάννης, Κοθράς(60' Τζαβάρας), Φλωράκης, Κυφωνίδης(41' λ.τ. Γκιόλας), Κούρτογλου, Ρόκο, Παπαδάκης, Μακρυπούλιας(82' Κοντογιάννης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ:Λολέας, Γ. Γολίδης, Τζεβελέκος, Τσιγγόπουλος, Στρατής, Αθανασίου(65' Σταύρου), Γκουτσούλας, Σαλίτα(65' Σ. Γολίδης), Δημητρίου, Παναγόπουλος(88' Κοκάρης), Αναστασόπουλος.
ΠΗΓΗ  :topiko24.gr/ Φώτης Κατσούφης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top