ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ Η ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΕ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟ

11/09/2014 06:37:00 μ.μ.






Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με παρά πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες, η ΑΠΕΛ πήρε σπουδαίο «διπλό» στον Πεντάλοφο, κερδίζοντας με 0-2 την τοπική Δόξα.
Αν και η ομάδα του Ηλία Σαπάνη είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας αρκετές καλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Αραμπατζούδη, τελικά δε τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 0-2.
Για τους Λαγκαδιανούς,  ο Βεϊδαμενίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ΑΠΕΛ στο 82ο λεπτό, όταν με ωραίο γυριστό σουτ, νίκησε τον Φωτοόπουλο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Κατσαμάγκας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους, αποφεύγοντας τον τερματοφύλακα της Δόξας και γράφοντας από κοντά το 2-0.
Με αυτή τη ΝΙΚΗ, η ΑΠΕΛ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το χθεσινό στραβοπάτημα του Παύλου Μελά και παρέμεινε πρώτη στην βαθμολογία αυξάνοντας την διαφορά από τους Σταυρουπολίτες.
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ- ΑΠΕΛ 0-2 (0-0)
Σκόρερ: Βεϊδαμενίδης 82΄, Κατσαμάγκας 86΄
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Χαδήμογλου-Ασλάνης)
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΪΖΗΣ, Γαβριηλίδης, Γρεκός (84′ Σαπάνης Μ.), Ταϊρης, Σταμπουλής, Τζαφάι (56′ Χατζηαγοράκης), Νάσης, ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΥΔΗΣ, ΙΒΑΝΟΥ
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: ΠΕΤΚΑΡΗΣ, Καρατζάς, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (87′ Πασχαλίδης), ΛΑΒΙΔΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Παπαναστασίου, ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, Τσερκέζης (84′ Κατσαμάγκας), Αθανασιάδης, Σακαλής (71′ Καραδρέας), ΒΕΙΔΑΜΕΝΙΔΗΣ

ΠΗΓΗ :epsm24.gr/ Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top