ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ 0-1

11/02/2014 05:47:00 μ.μ.



Μακριά από τον καλό του εαυτό ο ΠΑΟΚρουσώνα που γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Βάρης με σκορ 0-1. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη έμεινε χαμηλά στην βαθμολογία γνωρίζοντας την 3η ήττα σε 5 αγώνες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε την εδαφική υπεροχή όμως ο Αστέρας Βάρης ήταν πιο επικίνδυνος και δημιούργησε καλές φάσεις. Στο 7′ ο Γεωργιάδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε άουτ. Στο 12′ ο ΠΑΟΚ απάντησε στην ευκαιρία του Αστέρα Βάρης, όταν ο Γούλας έβγαλε την σέντρα ο Μανάλης έδιωξε με το κεφάλι και πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα ο Μαρινάκης αποσόβησε το αυτογκόλ! Στο 20′ ο Τριανταφύλλου έβγαλε ωραία σέντρα για τον Φουκαράκη ο οποίος έπιασε την κεφαλιά με τον Μαρινάκη να αποκρούει την μπάλα. Στο 24′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Γεωργιάδης βρέθηκε απέναντι στον Κόλλια όμως πλάσαρε άουτ. Ο Αστέρας Βάρης είχε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δυο καλές στιγμές με τον Μανδάλη στο 40′ και στο 44′, ωστόσο το σκορ του ημιχρόνου έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Βάρης ήταν σαφώς ανώτερος και δημιούργησε αρκετές φάσεις και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να πετύχει το γκολ που έδωσε και τους βαθμούς της νίκης. Στο 55′ ο Τσαφταρίδης έπιασε μία σέντρα σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 72′ ο ίδιος παίκτης έβγαλε ωραία σέντρα για το κεφάλι του Κωβαίου, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 82′ δημιουργήθηκε ένα κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ με τους παίκτης του Αστέρα Βάρης να συνδυάζονται όμορφα και βγήκαν ωραία στην αντεπίθεση με τον Γεωργιάδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόλλια για το τελικό 0-1.
ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Μασέλης, Κρίτσας, Πουλάκης (17′ λτρ. Χαρίσης), Φυσαράκης, Σερέτης, Γούλας (60′ Σκουτέλης), Μπάτσι (70′ Ταβλαδωράκης), Φουκαράκης, Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανδύλης, Μαγκίνας, Μανάλης, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (88′ Γιαννούλης), Μάγγος, Κωβαίος, Καζαντζής (90+1 Κουϊρουκίδης), Μάμαλος (79′ Πωφτέρης).
Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top