ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Σ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΑΜΜΟΥΔΙΑ 2-1 ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟ

10/19/2014 12:40:00 μ.μ.


ΑΜΜΟΥΔΙΑ-ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ 2-1
Χωρίς να είναι καλό ποιοτικά το παιχνίδι, σ’ αυτό συνέβαλλε και ο πολύ ισχυρός αέρας που φυσούσε στην περιοχή στη διάρκεια του αγώνα και δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, καθώς η φορά του ήταν περίπου πλευρική προς το γήπεδο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα μη ευνοώντας καμία ομάδα, ήταν όμως ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, καθώς είχε 3 γκολ, μια κόκκινη κάρτα, 2 ολιγόλεπτες διακοπές, εντάσεις εκτός του αγωνιστικού χώρου και γενικά όλα εκείνα τα συστατικά που το χαρακτηρίζουν μεγάλο παιχνίδι, ένα ντέρμπι δηλαδή με τα όλα του.
Κόσμος πολύς στις κερκίδες έδινε το δικό του χρώμα στο ντέρμπι και οι ποδοσφαιριστές που ήθελαν τη νίκη για την ομάδα τους για να παραμείνουν στην κορυφή. Τελικά το τρίποντο κατάφεραν να το πάρουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι απέχουν μόλις ένα βαθμό από το δίδυμο κορυφής που το αποτελούν το Παραλίμνιο και το Άνω Μητρούσι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι προσεκτικές και τους φιλοξενούμενους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή στο χώρο του κέντρου. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν σε θέση οδηγού στο παιχνίδι, καθώς στο 15΄ ο Μητκώνης εκτέλεσε φάουλ λίγα μέτρα πάνω από το κέντρο και αριστερά, ο Μέτσκας στο 1ο δοκάρι έπιασε ψηλοκρεμαστή κεφαλιά προς τα πίσω που κρέμασε τον Δουλγέρη και έγραψε το 1-0 μέσα σε  ξέφρενους πανηγυρισμούς από τη μεριά των γηπεδούχων.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα και με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πετύχουν το 2ο γκολ. Το πλησίασαν αρκετά στο 29΄ όταν ο Μέτσκας έκανε μπάσιμο από αριστερά, ο Δουλγέρης έκανε μακρινή έξοδο, ο Μέτσκας τον ντρίπλαρε, αλλά από πολύ πλάγια σούταρε προς το άδειο τέρμα, όμως οι αμυνόμενοι του Χειμάρρου απέκρουσαν.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ συνέχισαν να έχουν κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία των γηπεδούχων, αφού δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή,. Στο 32΄ είχαμε την πρώτη διακοπή, δίλεπτης διάρκειας, καθώς οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης που ήταν πίσω από το βοηθό Ζιγκερίδη τον παρενοχλούσαν.
Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν και πάλι, καθώς ο Τεγκελίδης γύρισε απρόσεκτα την μπάλα προς τα πίσω, την πήρε ο ξεχασμένος από προηγούμενη φάση Μέτσκας, που έβγαλε με κάθετη στην πλάτη της άμυνας μέσα στην περιοχή τον Μητκώνη, αυτός στο πρώτο δοκάρι τσίμπησε έξυπνα την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα στη κλειστή γωνία διαμορφώνοντας το 2-0, ένα σκορ ασφαλείας.
Στο οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί, καθώς 59’ Γουραλές από δεξιά βρήκε τον  Τότση στην περιοχή που έπιασε εν κινήσει το σουτ, που κατέληξε όμως λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξαφάκου.
Με το πέρασμα του  χρόνου οι του Χειμάρρρου εντείνουν την πίεση και στο 67΄μετά από φάση διαρκεία στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Βασιλειάδης Κυριάκος που γίνεται τελευταίος αποδέκτης της μπάλας, δεν κάνει καλό κοντρόλ και το σουτ που επιχειρεί από το σημείο του πέναλτι είναι αδύναμο, δίνοντας τη δυνατότητα στον Ξαφάκο που είχε επιχειρήσει άστοχη έξοδο να επιστρέψει στην εστία του και να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 77΄ ο Γουραλές και πάλι γυρίζει την μπάλα από δεξιά, ο Βατμανίδης πιάνει το σουτ στο πρώτο δοκάρι, αλλά αποκρούει ο Ξαφάκος.
Στο 84΄ έχουμε νέα διακοπή, 4λεπτη αυτή την φορά, από τον βοηθό Ζυγκερίδη για το ίδιο λόγο και πάλι σε ένα σημείο του αγώνα που οι φιλοξενούμενοι είχαν βρει ρυθμό και πίεζαν να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η διακοπή που προκάλεσαν οι φίλαθλοι της ομάδας τους απέβη εις βάρος τους.
Στο 92΄αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Μητκώνης βγάζει παράλληλη σέντρα, κοντινή προβολή του Μπούρα η μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  του Δουλγέρη.
Στο 98΄ είχαμε το μοναδικό γκολ των φιλοξενούμενων, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Βασιλειάδη Αν. Κυριάκο που καταφέρνει αυτή τη φορά να την στείλει στα δίχτυα.
Στο 95΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα(2η κίτρινη) ο Αγριανίδης που κατάφερε σε μόλις 5 λεπτά που αγωνίσθηκε να πάρει δυο κίτρινες
Καλό το διαιτητικό τρίο των: Γκουγκούδη, Κωτούλα, Ζυγκερίδη
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ(Χατζηιωαννίδης): Ξαφάκος, Σαμαράς, Ακριτίδης(88’Αγριανίδης), Στεργιάδης, Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μάνος, Μπούρας, Χατζηιωαννίδης(68’ Σαλαμάνοφ), Μητκώνης, Μέτσκας(90’Νικολάκης),
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΕΙΜΑΡΡΟΥ(Σαββίδης): Δουλγέρης, Πρασιάδης(46’Τότσης), Μαυρομμάτης, Καραγιαννίδης(90’ Βασιλειάδης Στ), Αμαραντίδης, Σαββίδης, Καλλαϊτζίδης, Τεγκελίδης(64’ Βατμανίδης), Γουραλές, Βασιλειάδης Α. Κυρ., Ντεμάι,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top