ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 ΓΙΟΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΙΩΝΙΚΟΣ

10/12/2014 06:57:00 μ.μ.





Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δώθηκε σε μαρκάρισμα πάνω στον Δωματά.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν «σφιχτό» χωρίς πολλές φάσεις από τις δυο ομάδες, ενώ στην επανάληψη και τόσο ο Γιούχτας όσο και ο Ιωνικός έψαξαν το γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε από καμία πλευρά.
Στο 9′ το σουτ του Λοϊτζίδη πέρασε άουτ. Στο 14′ απείλησε ο Γιούχτας με τον Ρόβα ο οποίος σούταρε από τα όρια της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 25′ ο Τσίγκας βρέθηκε τετ α τετ όμως ο Δημαράκης απέκρουσε σωτήρια. Στο 37′ από εκτέλεση φάουλ του Μιχελακάκη και κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Αδαμόπουλο, τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί του Ιωνικού.
Στο 44′ ήταν η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με ένα χλιαρό σουτ του Μιχελακάκη το οποίο δεν απείλησε τον Αδαμόπουλο.
Στο 54′ ο Μυλωνάς πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 58′ ο ίδιος παίκτης σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να έχει την ίδια κατάληξη. Στο 63′ ο Δωματάς έκοψε την μπάλα μέσα στην περιοχή ωστόσο Μιχελακάκης και Ρόβας μπερδεύτηκαν και κανένας από τους δυο δεν μπόρεσε να σουτάρει.
Στο 65′ ήταν η φάση που δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Γιούχτα όταν ο Δωματάς ανατράπηκε από τον Γιώτα, με τους γηπεδούχους να ζητάνε πέναλτι, όμως ο διαιτητής είχε διαφορετική άποψη. Στο 68′ ο Ηλιόπουλος είχε μια καλή ευκαρία όταν σούταρε αλλά ο Γιώτας πρόλαβε να του βάλει την κόντρα.
Στο 69′ ωραίο πλασέ του Τσίγκα μπλόκαρε ο Δημαράκης. Στο 89′ ο Δωματάς απείλησε με ένα διαγώνιο σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Κορτσινίδης, Ιερονυμάκης, Παναγιωτόπουλος, Ζαφειρίδης, Σελληνιωτάκης, Δωματάς, Ρόβας (77′ Ηλιόπουλος), Μιχελακάκης (88′ Ανωγειανάκης), Μυλωνάς
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουτσούρης, Καμπάσης, Γιώτας, Κυριακίδης, Σιμίτσης, Ντούλιας (70′ Κωττάκης), Τσίγκας, Λοϊζίδης (87′ Καμβίσης), Ζαχαράτος (62′ Μπερνιδάκης), Κρητικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top