ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

10/12/2014 07:00:00 μ.μ.



Την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πέτυχε ο ΠΑΟΚρουσώνα ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Νέας Ιωνίας!

Οι Κρουσανιώτες μπήκαν δυναμικά στο πρώτο ημίχρονο όπου κατάφεραν να πετύχουν και τα δυο γκολ τους, ενώ η Νέα Ιωνία μείωσε σε 2-1 με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Πάντως ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η Νέα Ιωνία ήταν αυτή που προσπάθησε να απειλήσει προκειμένου να ισοφαρίσει.
Μόλις στο 5ο λεπτό ο Τριανταφύλλου με εκτέλεση φάουλ ξεγέλασε τον Καπούταγλη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο 16′ από νέα εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου ο Καπούταγλης έδιωξε με δυσκολία. Στο 18′ εκτέλεση φάουλ του Κρίτσα ο Φυσαράκης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 21′ ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε αντιπίθεση με τον Φουκαράκη να πλασάρει αλλά τον Καπούταγλη να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 26′ ο Τριανταφύλλου διπολασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ όταν βρέθηκε μόνος του στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε κάνοντας το 2-0. Στο 30′ από εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου, δημιουργήθηκαν κάποια σπρωξίματα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Ούτα να δείχνει το σημείο του πέναλτι, μια φάση που διαμαρτύρονται έντονα οι γηπεδούχοι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπάρκογλου ο οποίος ευστόχησε κάνοντας το 2-1.
Στην συνέχεια ο κ. Ούτας με κάποια από τα σφυρίγματα του δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΠΑΟΚ όπου και στην συνέχεια ήρθε η αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων Μανώλη Παπαματθαιάκη. Στο 53΄ακυρώθηκε σωστά γκολ του Αχμέντ ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 69′ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή όμως δεν δώθηκε. Στο 70′ σέντρα σουτ του Καραχάλιου η μπάλα κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στι 71′ ακόμα μία φάση όπου διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ για χέρι του Τερλελή. Στο 72′ ο ίδιος παίκτης απείλησε με κοντινό πλασέ όμως έδιωξε ο Κόλλιας. Στο 75′ σουτ του Νησαριώτη από πολύ κοντά η μπάλα έφυγε άουτ.
ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίτσης, Πουλάκης, Φυσαράκης, Σερέτης, Σκουτέλης (54′ Γούλας), Κρίτσας, Τριανταφύλλου (74′ λτρ Γκαλίτσιος), Φουκαράκης (90′ Βατσινάς) Μπάτσι.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Καπούταγλης, Σεμπέκος (29′ Σπαγής), Τερλελής, Αχμέτ, Καραγιάννης, Καραχάλιος Π., Τύρπος, Μπάρκογλου (54′ Ζαντριάς), Καραχάλιος Α., Νησαριώτης.

Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top