ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 3-1 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΡΝΑΙΑΣ

9/21/2014 06:44:00 μ.μ.



Αν και βρέθηκε να χάνει, αν και… φλέρταρε με την απώλεια βαθμών, ο Πανσερραϊκός κατάφερε προς το τέλος να γυρίσει το ματς και να νικήσει 3-1 τον Απόλλωνα Αρναίας, κάνοντας το 2x2!

Το φιλμ του αγώνα:
-Δείχνουν αγχωμένοι στις πρώτες κίνησεις οι «κόκκινοι».
-11΄ ΓΚΟΛ! 0-1! Εκτέλεση φάουλ του Ξαγοράρη, λάθος εκτίμηση του Μπίμπη που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να απομακρύνει με το ένα χέρι. Επιβεβαιώθηκε το άγχος...
-Δεν έχει δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία ο Πανσερραϊκός. Τα λάθη είναι πολλά και συνεχίζονται. Έξαλλος ο Κώστας Βασιλακάκης.
-Υπνωτισμένος δείχνει ο Πανσερραϊκός στο πρώτο ημίωρο!
-Δεν πιστεύει αυτά που βλέπει ο Κώστας Βασιλακάκης! Τραβάει τα μαλλιά του ειδικά με τις λάθος μεταβιβάσεις.
-41΄ ΓΚΟΛ! 1-1! Ο Τάντιτς θα βρει ωραία τον Δαμιανό Τριανταφύλλου στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κεφαλιά ψαράκι ερχόμενος με ταχύτητα στην περιοχή, καρφώνει την μπάλα στα δίχτυα.
-44΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου διώχνει σε κόρνερ ο Μπίμπης.
-45΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό στην αντεπίθεση. Ο Μπονέρης βγάζει παράλληλη μπαλιά προς τον Γαϊδαρτζή, προλαβαίνει ο Καραβελίδης και διώχνει προσωρινά και ο Παπαστεργίου στην συνέχεια προσπαθεί να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, αλλά αυτός θα μπλοκάρει.
-Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο...
-50΄ Εκπληκτική επέμβαση του Καραβελίδη σε φαλτσαριστό σουτ του Τάντιτς έξω από την περιοχή.
-51΄ Κόρνερ από τον Τσιμίκα, ο Γαϊδαρτζής ξεμαρκάρεται, σουτάρει, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
-52΄ Δυνατό σουτ του Τάντιτς μέσα από την περιοχή, άουτ.
-53΄ Παράλληλη σέντρα του Γαϊδαρτζή, ο Καραβελίδης δεν μπορεί να βρει την μπάλα και η προβολή του Περπερίδη την στέλνει άουτ, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
-62΄ Σέντρα του Περπερίδη, καρφωτή κεφαλιά του Παπαστεργίου, διώχνει με τα πόδια ο Καραβελίδης.
-63΄ Προσποιήσεις και σουτ του Τάντιτς έξω από την περιοχή, ο Καραβελίδης διώχνει και από κοντρά ο Δαμιανός πλασάρει μόλις άουτ!
-76΄ Ωραία κίνηση του Τάντιτς που τρίπλαρε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, σούταρε στην κλειστή γωνία, αλλά ο Καραβελίδης απέκρουσε.
-Έχουν παραδώσει σώμα και πνεύμα οι παίκτες του Απόλλωνα Αρναίας, έχουν κλειστεί στην άμυνα, ο Πανσερραϊκός πιέζει, αλλά το γκολ της νίκης δεν έρχεται.
-83΄ ΓΚΟΛ! Ο Σάκης Γκόγκας πλασάρει μέσα από την περιοχή τον Καραβελίδη μετά από πάσα του Γαϊδαρτζή για το 2-1 και αποθεώνεται!
-90΄ Ο Τάντιτς βγαίνει τετ α τετ με τον Καραβελίδη, καθυστερεί και πλασάρει πάνω στον Καραβελίδη.
-90+΄ ΓΚΟΛ! 3-1! Ο Τάντιτς με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι και πανηγυρίζει!
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ.Βασιλακάκης): Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Γαλακτερός(78΄ Μουτεσίδης), Τριανταφύλλου Κ, Τσιμίκας, Παπαστεργίου(63΄ Γκόγκας), Μπονέρης(46΄ Περπερίδης), Τάντιτς, Γαϊδαρτζής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Χ.Νεοφώτιστος): Καραβελίδης, Λεμονής, Μαυριδόγλου(86΄ Μπουλγκουρίδης Δ), Σαλέπης, Τζιότζιος, Δημογκίγκας, Μπουλγκουρίδης, Τσιντογιάννης, Γεωργούλας, Ξαγοράρης(50΄ Ταουσιάνης), Γεωργίου
Πηγή: Serressport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top