ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Α' ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ

9/20/2014 10:43:00 μ.μ.
Νικηφόρα ξεκίνησε τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία ο ΠΑΟΔ, κερδίζοντας μέσα στην Πολίχνη τον Φοίνικα 1-0.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣΣκόρερ του μοναδικού γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν ο μέχρι πέρσι παίκτης του Φοίνικα και νυν του ΠΑΟΔ, Ανταβαλής με κεφαλιά (73΄), εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο σέντρα που έβγαλε από δεξιά ο Ζαχαράκης.
Οι ομάδες φάνηκαν κουρασμένες από την προετοιμασία, και παρόλο που προσπάθησαν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο, στους λιγοστούς θεατές, δεν τα κατάφεραν. Ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν μοιρασμένη στις δυο ομάδες, οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν για τον ΠΑΟΔ.
Εκτός του σκόρερ και mvp της συνάντησης Ανταβαλή (πάρα πολύ καλός και στις αμυντικές του ικανότητες), για τον ΠΑΟΔδιακρίθηκαν επίσης οι Γεωργιάδης και Ζαχαράκης. Για τον Φοίνικα Πολίχνης την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ισοφαρίσει έχασε ο Δεδούσης (76΄), όταν σχεδόν μόνος στην γραμμή της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΔ υποδέχεται την Ομόνοια Σταυρούπολης, ενώ ο Φοίνικας Πολίχνης φιλοξενείται από τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Άψογη και χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Παρασκευά με τους βοηθούς του Σιανίδη και Καλεμκερίδη.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Χασιώτης Δ): Παρασκευόπουλος, Δαμιανίδης, Ατματζίδης, Σαρρηγιανίδης, Αναστασιάδης, Δεδούσης, Χατζησάββας (76’ Shtepia), Poci (69’ Φαρμάκης), Καμενίδης, Αβραμίδης, Τσιόκας (64’ Τσιόντης).
ΠΑΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ (Καρανάσιος Α): Χατζόπουλος, Μουμτζής (77’ Αλεξίου), Κωνσταντάρας, Γερομανώλης (74’ Ψωμιάδης), Ανταβαλής, Βαμβάκος, Οφίδης, Μιχαηλίδης, Πέρρου (90’ Τζήκας), Ζαχαράκης, Γεωργιάδης.

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top