ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ

9/21/2014 06:41:00 μ.μ.


Τα… πάντα όλα είχε το ματς! Ο Καμπανιακός στο… κίτρινο Καυταντζόγλειο πήρε ιστορική και ευρεία νίκη κόντρα στον (κακό) Άρη με σκορ 3-0! Από μια αποβολή αμφότεροι.

Στην… σκληρή πραγματικότητα της Γ’ Εθνικής επανέφερε τον Άρη ο Καμπανιακός! Η ομάδα της Χαλάστρας επικράτησε 3-0 των «κίτρινων» οι οποίοι δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο και παρά την μεγάλη στήριξή απ’ τον κόσμο τους στο Καυταντζόγλειο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα.
Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη έδειξαν να ‘χουν στην αρχή μια υπεροχή, αλλά… μέχρι εκεί, διότι σιγά-σιγά οι τυπικά γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 20’ ήρθε το πρώτο σοκ για τους Θεσσαλονικείς.
Μετά από μοιραίο λάθος του Γιαννίτση, με τον Καρατζιοβαλή να υποπίπτει σε πέναλτι- το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Υψηλός (22’) κι ενώ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα!
Ο Άρης έδειχνε επηρεασμένος, είχε αριθμητικό μειονέκτημα και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και θα μπορούσε ο Καμπανιακός να είχε βρει για δεύτερη φορά δίχτυα, αλλά μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξε άλλη διαφοροποίηση.
Με το… καλημέρα, όμως, στο δεύτερο ο Υψηλός ξανά απ’ την άσπρη βούλα σκόραρε και έγραψε στο 47’ το 2-0, βάζοντας πολύ (πολύ) δύσκολα στους κίτρινους. Και να ‘θελαν οι φιλοξενούμενοι να ξαναμπούν στο… κόλπο ενός θετικού αποτελέσματος, δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις. Ακόμα κι όταν η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη έμεινε εξίσου με δέκα παίκτες (λόγω αποβολής του Παπαζή στο 69’).
Και το… κερασάκι στην τούρτα (θετικά για τον Καμπανιακό, αρνητικά για τον Άρη) μπήκε με τον Προβατίδη που στην εκπνοή υπέγραψε το τελικό 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην μεγάλη νίκη των γηπεδούχων!
Καμπανιακός (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπαζής, Τρικαλινός, Δουμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός, Αντωνιάδης, Χρήστου, Κουντουράς και Πόπτσης. 
Άρης (Δ. Καλαϊτζίδης): Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός (38’ Ντούνγκα), Λιόλιος, Φερνάντες, Γιαννίτσης, Γκόλιας, Λεμονής, Σταυρόπουλος, Σουνάς, Καπνίδης (65’ Χιντασέλι), Ρένια (20’ Μπαϊμάκης):

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top