ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΒΟ

3/01/2015 05:07:00 μ.μ.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αθηναϊκός και Άφοβος στη Νέα Ιωνία, στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Ε.Π.Σ.Α. σε ένα ματς που σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.


Τόσο ο Αθηναϊκός όσο και η ομάδα των Σεπολίων, αρνήθηκαν να εκμεταλλευτούν το δώρο που τους έκανε η ουραγός Γλυφάδα, που επικράτησε με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου επί του Αγίου Θωμά, που παραμένει στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στα «σαλόνια» της Α’ κατηγορίας.
Έτσι ο θεωρητικά γηπεδούχος Αθηναϊκός μιας και λόγω τιμωρίας αγωνίζεται μακριά από τη φυσική του έδρα, σπατάλησε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «πιάσει» τον Άγιο Θωμά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αντίθετα ο Άφοβος μπορεί να μην εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Αγίου Θωμά, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την 3η θέση, που του εξασφαλίζει σε περίπτωση που την διατηρήσει μέχρι το τέλος, την άνοδο στην Α’ κατηγορία χωρίς να δώσει αγώνα μπαράζ.
Ορεξάτοι οι «Λόρδοι»
Ο τυπικά γηπεδούχος Αθηναϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προσπάθησε να επιβάλει από την αρχή το ρυθμό του. Αντίθετα οι «Σεπολιώτες» δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησαν να κάμψουν την αντίσταση της αντίπαλης άμυνας με βαθιές μπαλιές προς τον Ηλιόπουλο, που εξουδετερώθηκε πλήρως από την άμυνα των «Λόρδων».
Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κίλιας προσπάθησε να απειλήσει με σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χρυσικό να πέφτει στην δεξιά γωνιά του, διώχνοντας σε κόρνερ.
Ο Αθηναϊκός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους άγγιξε το 1-0 στο 21’, όταν μετά από όμορφα εκδηλωμένη αντεπίθεση, ο Κιόντακ έπαιξε το ένα-δύο με τον Τσατσούλη, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ με τον Χρυσικό, που φώναξε και πάλι «παρόν» αποσοβώντας τον κίνδυνο.
Φλύαρη υπεροχή για Άφοβο
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους σε σχέση με το πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι. Από την άλλη και ο Αθηναϊκός δεν βρήκε τους χώρους όπως στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Αυγέρη Πάσχου να παίρνει καλό βαθμό στην ανασταλτική λειτουργία, μιας και βολευόταν και με το βαθμό της ισοπαλίας.
Ο Άφοβος πάντως παρόλο που είχε το μυαλό του κυρίως στα μετόπισθεν, κατάφερε να φτάσει πιο κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστή τον Κωστάλα, που σε δύο περιπτώσεις, είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη. Στο 67ο λεπτό ο επιθετικός της Σεπολιώτικης ομάδας είδε έξω από την περιοχή τον
Αθανασόπουλο τον οποίο προσπάθησε να «κρεμάσει», αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ μετά τη λόμπα που επιχείρησε έξω από την περιοχή. Ο ίδιος παίχτης στο 77’ εξαπέλυσε το σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει αρχικά σε πόδια αμυντικού του Αθηναϊκού και στη συνέχεια να καταλήγει σε κόρνερ, περνώντας μόλις λίγα εκατοστά μακριά από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
Πάντως η φάση του ματς ανήκει στον Αθηναϊκό. Στο 89’ ο Τσατσούλης θα εκτελέσει όμορφα το φάουλ έξω από την περιοχή, με τον Τζέκο να γίνεται αποδέχτης της μπάλας και να βρίσκει δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής. με τον επόπτη πάντως να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον επιθετικό του Αθηναϊκού, που διαμαρτύρεται έντονα για τη συγκεκριμένη φάση.
O MVP:
Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ξεχώρισε ο Κωστούλας του Αφόβου, που σε δύο περιπτώσεις στο Β’ μέρος, μπορούσε κάλλιστα να είχε βρει δίχτυα. Μάλιστα αν η μπάλα του έκανε το χατίρι στο 67ο λεπτό, θα μιλούσαμε για ένα γκολ μεγάλης ποδοσφαιρικής ευφυίας. Αρκετά καλός και δραστήριος από πλευράς Αθηναϊκού ο Τσατσούλης που κυριαρχούσε στη μεσαία γραμμή.
Διαιτητές:
Κωστούλας, Τσελίκος, Κυριακόπουλος
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Αθηναϊκός (Σταύρος Χαϊδεμένος): Αθανασόπουλος, Γιακουμέλος, Κίλιας (71’ Τσίτσας), Πουρναράς, Μαραγκός, Μοροσάνου, Μπούσα (46’ Σπανός), Τσατσούλης, Τζέκο, Σουλάς, Κιόντακ (63’ Λαγός)
Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Χρυσικός, Μυλωνάς (79’ λ.τ. Μουδάτος), Σαλλίτα (83’ Μπάνε), Γ. Σούρας, Χνάρης, Γεωργιάδης, Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (89’ Β. Σούρας), Καρτσωνάκης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top