ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΟΛΥΤΙΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

3/01/2015 05:03:00 μ.μ.
Ενα όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν και ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια το ενενηντάλεπτου, Αστέρας Αμπελοκήπων και ΠΑΟ Κουφαλίων διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τους φιλοξενούμενους αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να καταφέρνουν στην... εκπνοή να ισοφαρίζουν και να παίρνουν τον πολύτιμο βαθμό.

Η ομάδα των Αμπελοκήπων κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30' με πλασέ του Μπουρνουξούζη, με τον πρωτοπόρο όμως ΠΑΟ Κουφαλίων να είναι αυτός που στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις περισσότερες ευκαιρίες. Μέχρι και τα τέλος η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη πάλεψε να ισοφαρίσει, κάτι που κατάφερε στο 90' με τον Παπατζίκο, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλτσίδη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλτσίδης, Χατζησάββας, Δενεσίδης, Τερζόπουλος, Δημητριάδης, Κασκάνης, Ντούκα, Αποστολίδης (60' Αποστολίδης), Ντέμκας (75' Ρετζέπης), Πορουτσίδης, Μπουρνουξούζης (85' Αλ. Καραντασιάδης). 
ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Σαρηγιαννίδης, Γάκης, Δρίτας, Κανίδης, Παπατζίκος, Τουλγαρίδης, Τανταλίδης, Πολύζος, Τζεβελέκης (75' Καραγιάννης), Γιαννουπλάκης, Μίσκου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top