ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ , ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ

3/01/2015 08:45:00 μ.μ.
Η 20η στροφή του 2ου ομίλου της Β ΕΠΣΑ έφερε αντιμέτωπες δύο ομάδες που διεκδικούν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Αλσούπολη αναμετρήθηκαν, στο γήπεδο Χάρης Παυλίδης του Ταύρου, στο μεγάλο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής. Οι δύο αντίπαλες ομάδες βρίσκονταν στη 2η και στη 5η θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα και θέλανε τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για τον προβιβασμό τους.
Στο ουδέτερο γήπεδο του Ταύρου , λόγω τιμωρίας της ομάδας του Χαϊδαρίου , έγινε ο αγώνας ανάμεσα στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου και την Αλσούπολη. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν στο 10ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τέρμα του, πρώτου τους σκόρερ, Π. Αποστολόπουλο, σε μία φάση όμως, που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα ,για αντικανονικό σπρώξιμο πάνω στο τερματοφύλακα τους Κωτσάκη, στη σέντρα που προηγήθηκε πριν το τέρμα. Μετά το γκολ αποβλήθηκε από το πάγκο, παράγοντας της ομάδας της Αλσούπολης, για διαμαρτυρία.
Με το παιχνίδι στο 1-0 και για τα υπόλοιπα 35 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια. Οι φιλοξενούμενοι να έχουν την κατοχή της μπάλας και να επιτίθενται ,με τους γηπεδούχους να έχουν γυρίσει στην άμυνά τους ,προσπαθώντας να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Με το σκηνικό, αυτό, χάθηκαν 2 πολύ καλές ευκαιρίες για την Αλσούπολη να ισοφαρίσει, μία με τον Στρούγγαρη στο 30ο λεπτό και μία με Πατρινό 2 λεπτά μετά, οι οποίοι νικήθηκαν, από τον πολύ καλό στον αγώνα, τερματοφύλακα του Θριάμβου Δρόσο.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με το τέλος του πρώτου μέρους. Οι παίχτες του Καλαϊτζίδη αύξησαν την πίεση του προς τη περιοχή του Δρόσου, δημιουργώντας και χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες για να φέρουν τον αγώνα σε ισορροπία αποτελέσματος. Σώντας Λ , Θεοδωρακάτος, Θωμάκος και Μούζος δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις φάσεις που τους δόθηκε η δυνατότητα. Από την άλλη πλευρά η μοναδική πολύ καλή στιγμή του Θριάμβου ήταν ένα σουτ, πάλι του Αποστολόπουλου, που η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας .Έτσι, φτάσαμε στη φάση του 93ου λεπτού, όταν στη τελευταία προσπάθεια των παιχτών της Αλσούπολης στον αγώνα έγινε σέντρα προς το κεφάλι του Θωμάκου, που σηκώθηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι. Εκεί φαίνεται να σπρώχνεται καθαρά, από αμυντικό της γηπεδούχο ομάδος , όμως ο διαιτητής Κος Μαχαίρας έδειξε παίζεται. Μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Αλσούπολης, προς το διαιτητικό τρίο, για τις αποφάσεις τους.
Θρίαμβος Χαιδαρίου: ( Κιούρκος Χ): Δρόσος Σ, Μπάκας Α, Γκάτζιος Μ, Σαξανίδης Φ, Ντούλες Θ, Τσιούλος Π, Πατέλης Α, Σκεπετάρης Θ (Κανελλόπουλος Σ), Παπαμιχαήλ Π (Τσιούλος Ι), Αποστολόπουλος Π, Τσαγιάννης Χ (Μπάκας Π).
Αλσούπολη: ( Καλαϊτζίδης Π): Κωτσάκης Ι, Μπουρλέσης Γ, Σώντας Α, Καραμήτρος Ν ( Μύττης Ε), Μούζος Χ, Μπανιάς Γ, Στρουγγάρης Ζ ( Μπίμπας Ε) , Κυριαζής Α, Θωμάκος Φ, Πατρινός Δ (Σώντας Λ), Θεοδωρακάτος Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top