ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

3/01/2015 06:29:00 μ.μ.
Σημαντικό τρίποντο για την σωτηρία στην Β' Κατηγορία Πειραιά πήρε ο Πανιώνιος Κερατσινίου στο γήπεδο της Νίκαιας, ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Αρμενικής στο "ντέρμπι" των τελευταίων θέσεων για την 18η αγωνιστική.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μάνδυλας με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή στο 69ο λεπτό ο οποίος βρήκε στρωμένη την μπάλα έξω από την περιοχή έπειτα από το κόρνερ του Μιχελή. 
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα φάνηκε ότι οι δύο ομάδες ήθελαν το τρίποντο, ωστόσο πιο δραστήριοι ήταν οι φιλοξενούμενοι που μάλιστα διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία του Σκαλτσή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αν και το πρώτο μέρος ανήκε στην ομάδα της Αρμενίκης χάνοντας κλασικές φάσεις για γκολ, στην επανάληψη ο Πανιώνιος βρήκε τα πατήματά του, ανέβασε στροφές και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς της νίκης. 
Τα τελευταία λεπτά ήταν ένα ροντέο στον αγωνιστικό χώρο, με φάσεις να γίνονται και στις δύο εστίες. Στο 84ο λεπτό ο Καράκογλου μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή που έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Δαμίγο όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ψηλά άουτ χάνοντας την ευκαιρία να τελειώσει εκεί το ματς. Μάλιστα, μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση έχασε η Αρμενική στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χρονόπουλο που δεν σημάδεψε σωστά στο τετ-ατετ με τον Μπραχίμι.
Το τελευταίο σφύριγμα του Σκαλτσή, έκανε τους ανθρώπους του Πανιωνίου ένα "κουβάρι" που πέτυχαν μία τόσο σημαντική νίκη για την συνέχεια.

Διαιτητές: Σκαλτσής Θ., Κουρή Η., Βάκο Α.
Παρατηρητής: Λατίνης Γεώργιος
Αρμενική: Ακριτίδης, Γαλάνης, Συρίγος(75' Καρκανίσας), Νάκας, Καϊας(44' Χρονόπουλος λ.τρ.), Γεγκιάν, Κουτσουράκης, Αληφράγκης, Μοβσισιάν(75' Τομαράς), Κωσταρίδης, Μαυράκης
Πανιώνιος Κερατσίνιου: Μπραχίμι, Μάνδυλας, Παλαιολόγος, Ιωαννίδης, Αναστασίου, Σερεμέτης, Κανάκης(64' Δάππας), Μιχελής(71' Γουναρόπουλος), Χαντζής, Καράκογλου, Κιούσης(60' Δαμίγος Δ.)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top