ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΟΔΟΥ Ο ΑΤΤΙΚΟΣ

3/01/2015 12:19:00 μ.μ.
ΑΤΤΙΚΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣ. 2-1
Μία ακόμη νίκη για τον Αττικό στον δρόμο της επιστροφής στην Α’ ΕΠΣΑ όπου και επικράτησε του μαχητικού Φωστήρα Καισαριανής με 2-1 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Βέβαια ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με το μεγάλο συν όμως για τους «πράσινους» γι’αυτή την αγωνιστική να είναι αναμφίβολα το γεγονός ότι έβαλαν από κάτω τα Πετράλωνα. Πολύ καλός ο Κοτούλιας που άνοιξε το σκορ στο 7', με τον Μπίντζο να κάνει το 2-0 ατο 34'. Πάλεψαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι που μείωσαν με τον Ιωαννίδη στο 70' για το τελικό 2-1. Από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα (53’ Κοτούλιας για τον Αττικό και στο 40’ ο Σφυρής για τον Φωστήρα).
Διαιτητές: Λιαμπότης, Ζήσης - Μπαϊρακτάρης Α.
ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Νικολάκος, Μένε, Τσολάκος, Ρούκα, Μπίντζος, Τζέλιας (85’ λ. τρ. Γραμματικόπουλος), Ασλανίδης, Καπαρδέλης, Συμεωνίδης (76’ Συριόπουλος), Κοτούλιας (60’ Γρίβας)
ΦΩΣΤ. ΚΑΙΣ/ΝΗΣ: Γαλανάκης, Αλιμέτα, Δερνόβιος, (32’ Τσάκαλος), Καριοφύλλης, Χατζηγεωργίου, Σακελλαρόγλου, Διγενής (63’ Πανόλης), Σφυρής, Ιωαννίδης, Στανιός, Χονδρογιάννης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top