ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

3/01/2015 12:12:00 μ.μ.
Μία από τις καλύτερες του φετινές εμφανίσεις πραγματοποίησε σήμερα ο Ατρόμητος Διαβατού και ταυτόχρονα έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα των Κώστα Παγγούρα και Μάκη Σπανού (ο δεύτερος αγωνίστηκε παρά τις ενοχλήσεις και πέτυχε χατ-τρικ) εμφανίστηκε στο Παλαιό Σκυλίτσι αποφασισμένη να πάρει τους βαθμούς και με μεστή και ουσιαστική εμφάνιση, τα κατάφερε. Από την άλλη πλευρά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν την απόδοση των τελευταίων εξαιρετικών τους παιχνιδιών, κυριεύτηκαν με άγχος στο πρώτο τέρμα του Ατρόμητου και σε συνδυασμό με την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκε ο αντίπαλος, γνώρισαν την πρώτη ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια.
Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και από το πρώτο λεπτό φάνηκε η πρόθεση να παίξουν επιθετικά και να κλείσουν καλά τους χώρους προς τα καρέ τουΔημόπουλου. Στα πρώτα 10 λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να αντιπαραθέσουν δύναμη στις μονομαχίες και να παίξουν από τα πλάγια κυρίως με τον Αραπέλη ωστόσο το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων, τους «έκοψε» τα πόδια.
Συγκεκριμένα στο 13′ ο Σπανός πήρε τη μπάλα στον άξονα και με ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή έστειλε με περίτεχνο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα του Δελίογλου. Ένα γκολ από αυτά που έχει πετύχει με το…τσουβάλι και φέτος ο έμπειρος επιθετικός, δίνοντας σε καθοριστικό χρονικό σημείο το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στη συνέχεια, ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει, ρίσκαρε περισσότερο ωστόσο η άμυνα των «κυανολεύκων» έκλεινε καλά τους χώρους προς την εστία του Δημόπουλου. Από τις κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο ήταν φανερό πως οι «κιτρινόμαυροι» δυσκολεύονταν αφάνταστα να απειλήσουν και ήταν επίσης ορατό πως αργά ή γρήγορα οι φιλοξενούμενοι θα πετύχαιναν και δεύτερο τέρμα.
DSCN9985
Αυτό ωστόσο (παρά τις προσπάθειες των Τσιολάκη και Σπανού), ήρθε στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50′ και πάλι με τον παίκτη – προπονητή της ομάδας ο οποίος σε μια φάση – καρμπόν με το πρώτο γκολ, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Άρη, ο Ατρόμητος έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον ίδιο παίκτη, το οποίο προήλθε από ωραίο συνδυασμό ΚωστογλίδηΤσακαλίδη και κάθετη του τελευταίου στον 34χρονο επιθετικό, ο οποίος απέναντι από τον Δελίογλου σημείωσε χατ-τρικ και ταυτόχρονα το 22ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Στο 73′ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Χρήστο Ανδρέου (αναμπουμπούλα στην άμυνα μετά από φάουλ και πλασέ του υψηλόσωμου αμυντικού), τέρμα που ήταν και της τιμής όπως αποδείχτηκε, με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει και τέταρτο τέρμα λίγο πριν το τέλος, με «δράστη» αυτή τη φορά τον Παύλο Φαρμάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-4.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα καιΝησελίτη.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Δελίογλου, Κουτσιάδης, Μωραϊτης Δ. (70′ Γιουρόπουλος), Μιμίνι (55′ Σγούρος), Αραπέλης, Τσίπης Χ.Α. (80′ Τάνης) Τσέκα, Μωραϊτης Γ., Ανδρέου, Καρασαββίδης, Παπαδόπουλος.
Ατρόμητος Διαβατού : Δημόπουλος, Φαρμάρκης, Κωστογλίδης, Παγγούρας, Κλάψης (62′ Καμπάς), Σπανός, Τσιολάκης (74′ Καραβασίλης), Τσακαλίδης, Λιλιόπουλος (69′ Τσιφλίδης), Ασλάνογλου, Δαληγκάρος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top