ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ Η ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ PLAY OFFS

2/15/2015 11:08:00 μ.μ.

Κρέντη-Ποταμιά 2-4

Όπως αναμένονταν η Ποταμιά επικράτησε εύκολα της Κρέντης με 4-2, ωστόσο η νίκη δεν ήταν αρκετή, για να οδηγήσει τους Μεγαλοχωρίτες στα PlayOff. Η Ποταμιά για πολλοστή φορά τερματίζει στην 5η θέση.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (15/2) στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας, έγινε κάτω από κρύο και ήλιο με «δόντια» και χωρίς θεατές.
Η Κρέντη του Νίκου Βούρτσα κατάφερε μετά από αρκετά προβλήματα και δυσκολίες να ολοκληρώσει την φετινή σαιζόν. Στο συγκεκριμένο ματς αγωνίστηκε χωρίς άγχος και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έκανε κακό πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε από νωρίς να χάνει με 0-3. Στο δεύτερο μέρος πίεσε και στα τελευταία λεπτά σκόραρε δυο φορές με ισάριθμα γκολ του παίκτη-προπονητή της Νίκου Βούρτσα.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα ήθελε οπωσδήποτε την νίκη και περίμενε «στραβοπάτημα» των Αγράφων με τον ΑΠΟΚ για να μπει στην 4αδα των Play Off ή να διεκδικούσε την είσοδο της σε νοκ άουτ αγώνα μπαράζ. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο στο πρώτο μισάωρο, σκοράροντας με τους Σπύρο Πατρώνη, Λάμπρο Φλωράκη και Γιώργο Ζαγκότση. Στο δεύτερο μέρος έριξε την απόδοση της ωστόσο έφτασε σε 4ο γκολ με τον Νεόφυτο Νεοφύτου. Στα τελευταία λεπτά έπαιξε με 10 παίκτες αφού ο Ντίνος Γιαννόπουλος αποχώρησε τραυματίας. Ο φορ της Ποταμιάς είχε και δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο.
Οι Μεγαλοχωρίτες τερμάτισαν στην 5η θέση, φτάνοντας τους 19 βαθμούς, ενώ η Κρέντη τερμάτισε στην 6η θέση με 4 πόντους.


Συνθέσεις Ομάδων

Κρέντη (Νίκος Βούρτσας): Φεγγούλης, Τσάκνης, Κατσαρός, Γκούρλιας, Μάκκας Ε., Κουρκουβής, Βούρτσας Ν.(81΄ Τσέτσος), Μπισμπίκης(83΄ Γεωργάτος), Κουτσούμπας(37΄ λ.τρ. Μπύρος Σ.), Σερπάνος, Ντάλλας Αθ.(Ν)

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης(75΄ Χειλάς), Πολυμερόπουλος, Πατρώνης, Φαρμάκης, Μαντζιούτας Κ., Λιάγκος(46΄ Νεοφύτου), Ζαγκότσης, Σαπούνης(46΄ Μπούρας Σ.), Γιαννόπουλος, Φλωράκης, Νάσιος

Διαιτητής: Λεωνίδας Σταύρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Πατάγιας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Θόδωρος Οικονόμου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top