ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΦΙΛΥΡΟΥ

2/25/2015 08:47:00 μ.μ.
ύο γρήγορα γκολ ήταν αρκετά για την ΑΕ Φιλύρου να αποδιοργανώσει και να αφοπλίσει την Αστραπή Μεσαίου στη σημερινή εξ' αναβολής μεταξύ τους συνάντηση και να πάρει τη νίκη με 2-1 και ταυρόχρονα βαθιά βαθμολογική "ανάσα", ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Φιλύρου κατάφερε να προηγηθεί στο 6' και 13' με δύο γκολ του Αλέξανδρου Γουσίδη και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 45' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκίο Σουχασβίλι. 

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέβασαν ρυθμούς, χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά το 2-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ και την ΑΕ Φιλύρου να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Ντάβελας, Α. Μερκενίδης).

ΦΙΛΥΡΟ: Τοπαλίδης, Παπαγιαννόπουλος, Ριζικάρης, Κιλιγγαρίδης, Γούσιος, Κοσμόγλου (87' Λαβασάς), Σταυρακίδης, Γουσίδης, Σκουλούδης (80' Αν. Αμαλίδης), Κουκούτσης, Κασιξίδης (70' Πραντσίδης).
ΜΕΣΑΙΟ: Κ. Τσολακίδης, Τ. Μαρμαρίδης (50' Αλ. Μαρμαρίδης), Ρ. Αμανατίδης (75' Ανανιάδης), Π. Λαζαρίδης, Μπέκας, Μαρκίδης, Σουκάντος, Χ. Λαζαρίδης, Μανελίδης, Γ. Τσολακίδης (65' Πασχαλίδης), Σουχασβίλι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top